- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
#85552128 #101 üzenetére
280X alatt 1440p a max.
Nem mintha ne bírná el a kártya desktopon a sokkal nagyobb felbontást is.
Spéci programmal (GeDoSaTo) bizonyos játékokra (Diablo III, Valkyria Chronicles) is nevetve ráerőltetem a 4K upscalinget, amiken még bírja is a teljesítményt simán.
Nem értem az AMD miért akarja meghatározni, hogy én meddig húzhatom a felbontást, előbb-utóbb úgyis beleütközök a limitbe, ahol már nincs meg a megfelelő teljesítmény, és visszább kell vennem.Ja, de tudom, hogy vegyek újabb és drágább kártyát.
-
nonsen5e
veterán
válasz
watador600 #43 üzenetére
GTA V-nél is a gps és az objective karika is kicsit, de bugzik a kistérképen.
-
nonsen5e
veterán
Ez a Desktopon történő virtuális szuperfelbontás hogyan is működik? Kiválasztottam Windows alatt az 1440p-t a fullHD monitoromra, és egy, hogy homályos a kép, kettő meg az, hogy minden elbarmolódik.
Másodlagos monitoron hatalmasra nő a félig áthúzott ablak, de az elsődlegesen is egyik ablak így skálázódik, másik meg úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest