Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
nekem aztán nem kell bemutatni az informatika világát. na de az nem az én gondom, hogy hogy oldják meg. ennyi erővel akkor a linux fejlesztők is pampoghatnának, mégsem teszik. a lényeg, hogy maga az MS mondta, hogy el lesz halasztva a megjelenés. aztán arra hivatkozva jelent meg, hogy oké. mellesleg emlékeim szerint rendre kikukázzák x idő elteltével egyes hardverek támogatását. szóval ha nem gond nem sajnálom meg őket most sem.
-
lócitrom
őstag
hát b@szd meg, de arról volt szó, hogy ez már eleve tesztelve lett és ezért jelent meg végül május végén. mondjuk naiv vagyok, hogy azt hiszem lesz még valaha normális frissítés meg frissítési rendszer win alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest