- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk meg a w7-el nem volt soha semmi probléma, pedig több gépen is nyúzom, valamelyiken már 5éve reinstall nélkül. 8.1-el és a korai win10-el se volt semmi problémám, anniversary-ra sz@rt be, először totál, mert nem szerette a proci alulfeszt, miután azt megszüntettem csak alkalmanként, mert nem szerette az USB-t. És ahogy a cikk írja, tömegesen fordult elő a probléma, a kindle-re tudtommal kitaláltak valamit (nekem nincs), nálam viszont nem szűnt meg az USB-winyó/pendrive/fényképezőgép(!!) rádugása esetén a probléma.
A lényeg, hogy "egy oprendszer" ide vagy oda, a M$ b@szakszik a harverkezeléssel minimum évente 1x, és ha a hardvergyártó nem rohan átírni a driverét, lehet belőle probléma. Nálam nyilvánvalóan vmelyik alaplapi driverből "túl öreg" neki a 1511-es build alatt még tökéletesen működő verzió...
-
-
-
A 7900x, amit még a balhé kitörése előtt vettem picit olcsóbb lett, egyelőre semmi pánik a piacon.
-
Szerencse kérdése. A M$ belenyúlt a hardverkezelésbe, és ha a gyártó nem igazította utána a drivert, bele lehetett futni balhés esetbe. Pármillióan szenvedtek ilyesmivel.
-
-
-
Na akkor mindenki higgadjon le, fejlesztőket szépen visszaküldeni a gépük mellé és nem elrohanni a pre-alfa verziós javítással a nagyközönséghez. Hibát elismerni, korrekten javítani és csókolom. (ja, és a vadbarmot, aki miatt a legutolsó generációban maradt a baki, kirúgni.)
#13: hátja, nekem is 3 hete jött meg a 7900x-es vas
.
#16: nagyjából
. Úgy látszik, ezekre is hatóság kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged