- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi szépen, mindenképp ki fogom próbálni!
Egyébként csak kíváncsiságból még annyit, hogy a rendes AirPlay technológia mit tud pl játék szempontjából?
Mostanában kábelesen szoktam úgy, hogy iPhone-t TV-re dugok és úgy játszok, úgy nyílván azonnali minden, de AirPlay esetében mennyire vészes pl késés szempontból? -
“CC-re is telepíthetsz Airplay-t“
ChromeCast topikban nem sikerült ezzel kapcsolatosan választ találnom, viszont határozottan érdekelne azóta a dolog és nagyon köszönném, ha valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni.
Előfizetéses megoldás nem érdekel, de egyszer fizetéses, ésszerű összeg esetén még nem feltétlenül gond. -
Nagyon köszi mindkettőtöktől a megerősítést, hogy maradjak!
Igazából a kíváncsiság vezérelt, hogy vajon milyen lehet ugyanez Apple vonalon, de annyi plusz ráköltést nem ér meg (részemről) a téma valószínűleg tényleg.Az viszont meglepett, hogy ide is lehet telepíteni AirPlay-t, valamiért eleve úgy gondoltam, hogy ez olyan beton dolog, mint ahogy alma és droid között nincs normális fájlküldés lehetőség… mindenképp utána fogok nézni, ezt is köszi!
-
Sziasztok!
Jelenleg CCwGTV eszközt használó vagyok, amit egyébként szeretek is és amikor még androidos eszközök voltak a házban, akkor nyílván fel se merült a gondolat…
… viszont időközben már minden Apple lett és hát gondolkodóba estem, hogy mi pluszt adhatna egy ilyen eszköz a jelenlegihez képest.
Ugye az AirPlay támogatás egyből adott lenne, bár képernyőtükrözést úgy nem igazán használtunk még droid vonalon se.
A fő használat kizárólag a YouTube és Netflix párosból tevődik össze.Jól gondolom, hogy használhatóság szempontjából már minimum a 2021-es modellel lenne érdemes szemezni?
Az egyel korábbi már 2017-es úgy látom és arra gondolok az talán már ott tarthat, hogy pár év múlva már korlátoznának rajta app-okat.
Engem pedig a 4K sem érdekelne, meg semmi egyébb fícsör se nagyon, 1080p-ben lenne használva és tárhelyt sem gondolom, hogy pl egy box esetében mondjuk 32GB ne lenne elég.
Ha mindenképpen 2021-es modell minimum, akkor tudja valaki milyen árakban mozog használtan, ami jó ár érte?Köszönöm és szép estét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest