Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok!
Van egy pár film amihez az infósé nem rak borítót, és be sem rákja a filmek közé van arra lehetőség hogy manuálisan vagy valahogy be tudjam állítani neki ? Köszi előre is -
bandi20
aktív tag
A soundbar biztos átengedi a 4k hdr-t mert az xbox one s t simán átküldte, addig jó volt minden amíg a média boxot nem csatlakoztattam a maradék hdmire , Ezért gondolom ha nem valami buherált amlogic libreelec vagy coreelec , hanem rendes lejátszó van belekötve semmi extra future nem lesz, gondolkoztam zidoo illetve egreaton is meg dűne lejátszón de ezek annyiba vagy meg többe kerülnek mint az Apple tv
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok apple tv vásárlására agyalok mert meguntam az androidos kínai szar szívatását a nasrol lejátszás miatt.A kálvária akkor kezdődött amikor vettem egy yamaha yas 207 és sound bart , az lg 55uj6307 tv , thome STB ,xbox one S , és a x96 médialejátszó volt a tvre kötve. Mivel mind a 3 hdmi foglalt volt ezert olyan bart kerestem ami továbbítja a 4k hdr és kepet a báron keresztül. Minden klappolt addig amíg a média played nem kötöttem rá a rendszerre el kezdett minden összezavarodni, hol volt kép hol nem, akkor ment a hang ha a média box is be volt kapcsolva meg sorolhatnám, egy délutáni szivattyú után, érdekes volt ha kihagytam a rendszerből a média playert és mondjuk a xbox volt a bárba kötve minden mint flottul, a maradék hdmire rákötöttem a média playert megint beszart minden.
DE elég is volt ennyi előélet, a média played helyett néztem apple 4k tv , t , az gondolom nem csinál ilyen stikliket.
A cel, az lenne hogy egy synology d218+ rol lejatsza hálózatról a filmeket , h265 hevc es kódolással , csináljon franko film gyűjteményt, és az eddig itunesben vásárolt zeneim hallgathatóak legyenek.
Gondolom megbirkózna vele az apple 4K ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest