Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV
üzenetére
A Himedia Q10 Pro egy HDD-t befogadó médialejátszónak szánt eszköz, sok hibával, 2 éve nem sikerült megoldani a hibákat, minden frissítés valamilyen hibát megold, +2-t eredményez, 5 hónapig bírtam, eladtam. A képminősége jó a Himediának de az Applenek szintén, szóval ha nem kell az USB és a HDD valamint optikai kimenet akkor nincs értelme másban gondolkodni, nagyon sok lejátszóm volt/van, az Apple TV 2 éve folyamatosan megvan, a sima 4-est 4K-ra cseréltem de semmi pénzért nem adnám el, a legstabilabb, legjobb eszköz, még akkor is ha most okoztak egy kis galibát az új frissítéssel ugyanis sok app esetében rossz lett a HDR-SDR konverzió valamint a Passtrough mód sem sikerült valami jól, de a HDR-SDR más javításra került, a többi meg azoknak gond akiknek nem jó a Multi CH PCM (ezt használom). Játszani is élmény rajta valamint van normális HBO GO, Netflix, Amazon Prime, stb. Az Android nem a legjobb rendszer médialejátszás szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest