- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Elmondom akkor ujra, hatodszor. Hatha ugy leesik.
A tv sajat tavjaval a halozati megosztas alatt levo mappakat lehet tallozni a konyvtarsteukturaban, de az almappa kedvencekhez adasa nem megy vele.
A kedvencekhez adas reszen szepen tallozod a mappakat, de az LG tavkapcs OK gombra nem reagal semmit. Ezutan kezdtem el maceralni meg nezni az atv iranyitojaval es jottem ra h kompatibilitasi gond, mert azzal siman raboksz es hozza is adja egybol a fokepernyohoz is.
ugyanez az A-Tv taviranyitoval megy tokeletesen, meg is csinaltam, vannak ledvencek is az infuseban.
Csak utana az infuse feluletet, beallitasait, mappakat, tallozva nezegetve rajottem hogy nekem ez tok felesleges, mivel a tartalmaim 99.9% amugyis straming szolgaltatotol jon, nem kell ennyire plexes mediaserveres megkozelites nekem 1 nyamvadt mappahozVannak meg hasonlo bugok a tavkapccsal, Pl az Apple TV az lg tavkapcs legegeret nem ismeri fel / nem tamogatja, ellenben a menuben neha felvillan es kimerevedik a kepernyon a legeger kirzora ha megmoccan a taviranyito, szoval balami szoftveresen nem kompatibilis egymassal.
de poroghetunk meg 8 honapot rajta
, nekem az Infusera, ha mukodik is rendesen, nincs szuksegem, siman nem klyen formatumban rendezem a sajat cuccaimat, ezert nem is eroltettem tovabb
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest