- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ha arra gondolsz, hogy a leállítása gomb megnyomása után amolyan átmeneti leállítás következik, azaz hasonló mint pl. zene esetében a “fade”, akkor ez egy “újítás”, tehát nem azonnal áll meg. Azt nem tudom, hogy ez kikapcsolható-e vagy sem, nem néztem utána, mert ez nekem tetszik. A hibákat érdemes jelezni a fejlesztőknek, mindennel foglalkoznak és általában javítják ha valós a hiba.
-
Imi1981
veterán
Ezt nekem is csinálja néha az infuse, hogy leállításkor még megy pár másodpercig. Nem mindig de előfordul. A beletekeréssel nincs gond nálam.
Még ami ritkán előfordul, hogy egymás után játssza a meséket a gyereknek és az egyiknél csak hangyás kép van! Leállítom majd újra elindítom ugyan azt a videót akkor már jó! Néha azért infuseban is vannak fura dolgok de együtt tudok élni vele de azért érdekelne másnál is jelentkeznek e ezek a dolgok? . Én emby-t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest