Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Az Infuse többféle képpen kezeli a mappákat, ugye van a sima, mappás elérés, és van az elkészített adatbázis féle, tehát egyiknél a mappának nem lesz borítója csak ha külön teszel mellé, a másik meg természetesen borítóval lesz ellátva. Azt kell használni a főképernyőn ami a borítókat mutatja mappa nélkül.
#3315Csabroncka
MrMC addig jó amíg az Infuse-t nem használod. Elképesztő mennyiségben jönnek az újítások, javítások és mindent visz. MrMC újabban sz@rik a Dolby Vision-re, Infuse, Plex simán viszi a DV-t is. Sajnos kukáztam a MrMC-t, filmekhez Infuse, zenéhez Plex, a kettő együtt sokkal jobb a MrMC-nél, amit sajnálok, mert jónak indult és azt használtam. Szóval ha Infuse-t használnál filmekhez, sorozatokhoz akkor látnád, értenéd, hogy miért jobb a többihez képest.
A legújabb MrMC-t nem próbáltam így lehet, hogy már javították a DV/HDR problémát Ettől eltekíntve nem csak a MrMC képes a Dolby Visionre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Temu
- Sweet.tv - internetes TV
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Futás, futópályák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest