Hirdetés
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbx
tag
Nálam is teljesen kiváltotta az Apple TV az összes berendezést, platformot - csak ezt hasznalom mint interface-t, mennek rajta a letoltott filmek, streaming, hagyományos TV adás (IPTV), otthoni családi videók, fotók böngészése (NAS-ról), webes videók nézése (AirPlay-al telefonrol, tabletről indítva), iPhone/iPad tükrozése. Hála a már standard HDMI-CEC funkcionalitásnak, távirányító is elég az, ami az Apple TV-hez van, kapcsol ki/be egyszerre az Apple TV, TV, soundbar.
Amiben még szerintem jó az Apple TV (3. pont nálad):
- ugyan sokan pont hátrányként kezelik, azonban előny is tud lenni, hogy minden többcsatornás hangot dekodól, nem kell oldani, hogy valami régebbi receiver, soundbar ismeri-e a formátumot. Szerintem az is haszos, hogy mindent at lehet kodoltatni Dolby Digital 5.1-be, amit aztan tenyleg minden tobbcsatornás rendszer ismer, nekem is pl. a soundbar csak a DD-t meg a DTS-t dekodol, de semmi gond nincs, mert mindent atkodoltatok DD-re, ez a HDMI ARC-on is atmegy (persze a hangminoseg rosszabb lehet igy, dehat soundbar-rol van szo, nem valami audiofil berendezésről).
- szovegbevitelnel felajanlja, hogy a telefonon irjad be a szoveget, egyszerubb, mint a taviranyitoval
- sok video tukrozésénél működik, hogy amint kiküldom a TV-re, már az Apple TV távjával tudom megállítani, újra elindítani, beletekerni
- szinten ellentmondasos, de nekem tetszik a kicsi, elegans, letisztult távirányító is
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest