Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
DeathAdder #43 üzenetére
Ja csak az Apple nem ezeknek az érvelesek fricskázására építi a marketinget
-
7Heads Drago
veterán
válasz
DeathAdder #30 üzenetére
A dolláros árakat nézd mindenhol.
Kicsit elgurult a gyógyszer a googlenél.
Nekem olyan érzésem van, hogy azért ilyen magasak az árak mert nem akarnak belőle sokat eladni. Olyan mint a Vertu. Autós példával élve: Bugattit is csak a leggazdagabbak vehetnek.
Nekem nem jön be a panda verzió. -
BiP
nagyúr
válasz
DeathAdder #30 üzenetére
A 128-as XL meg 950 dolcsi, tehát 650-950 között van a sima/XL mérettől függően. Szóval tök iphone szint.
(Iphone 8/8Plus az 700-950 között van)Abban bíztam, hogy majd nyomják le a sima Pixelek árait, de így nem nagyon fogja.
Most meg vagyok lőve, mi legyen az 5X utódja. -
joey04
titán
válasz
DeathAdder #30 üzenetére
a többi készülék hivatalos árával kapcsolatban nem vagyok képben (kivéve note 8), de az iPhone 8 ára 700$, itt meg 650-et említenek. Az nem akkora különbség. és eddig ugye az volt, hogy a google referencia készüléke sokkal olcsóbb a csúcs androidos készülékeknél és az iPhone-nál. na ezért sírnak sokan.
-
aelod
veterán
válasz
DeathAdder #28 üzenetére
De miért? Az ember azt gondolná, hogy egy jól optimalizált hw/sw párost tart a kezében hiszen ez a google felügyelete alatt született projekt. Megveszik jó drágán és nézik csodálkozva, hogy egy custom gyártó saját felülettel köröket ver a szűz droidjukra...
Értem én, hogy egy ökoszisztémát akarnak teremteni az új pixelekkel (okosotthon meg asszisztens stb.) de ez nem megy nekik úgy mint az almának aki elég profin űzi ezt.Régen a nexus vonal pont azért volt vonzó sokak számára mivel töredék áron kaptak egy korszerű telefont friss szoftverrel amire érkeztek a frissítések. Ma meg már csak a 2 variáns kiadása egy kicsi (ami ugyan úgy egy tepsi általában 5.5" mérettel) meg egy plus variáns (ami egy deszka) ívelt kijelzővel meg elb*szott 18:9-es képaránnyal a trendi. Erre a vonatra akarnak most felülni ők is.
Megnéznék egy eladási statisztikát az előző pixel telefonokról leosztva kontinensekre..
(#30) DeathAdder
Azt te is tudod, hogy itthon nem 650$ lesz átszámítva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest