- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Ne a tizeneves mokolgatos haverokbol indulj ki!
A kollégák és ismerősök, akik ilyen készülékeket használnak az ismerősi körömből, már rég kinőttek a tizenéves korból
Konkrétan egyetlen Samsung felhasználót sem ismerek, aki huzamosabb ideig használta volna elégedetten a MotionWiz felületet.
-
Parallaxis
addikt
Nem az a hivatalos, a hivatalos a TabletUI, amit pl. ASUS vagy a Samsung a 2012-es sorzatán is használ.
Most te viccelődsz?
Mi köze a Samsungnak, vagy az Asusnak a hivatalos Android UI-hoz???
Főleg, hogy pont a Samsungnak semmi köze hozzá, mert az idióta MotionWiz-t erőlteti helyette.Az Android a Google rendszere, az a hivatalos, amit Ők kiadnak, minden más csak gányolás.
Erre a Samsung tabra meg ilyen fos appokat rak,
Gyári alkalmazás még szép, hogy kihasználja a készülék lehetőségeit, vicces is volna, ha nem.
Valamivel el is kell adni. -
Parallaxis
addikt
Persze, vannak gyengén sikerült megoldások is.
De a többség nem ilyen.
Pl.: [link] [link] [link] [link]
Ezek is random példák..
Nexus 7 egy szerencsétlen Phablet UI-t használ még az N10 is alapból.
Tetszik, vagy sem, az a hivatalos android tablet felület.
szóval már alapból hülyeséget írtál,
Írtam fentebb, hogy egy fél éves Google által közreadott mennyiségre számoltam rá, nem néztem utána pontosan. De az tény, hogy nagyon kevés ilyen app van (annak ellenére, hogy a Google minden segítséget megad a fejlesztőknek ehhez).
-
Parallaxis
addikt
Amúgy az tök aranyos, hogy a 475 iOS tablet app között azok az iPhone appok is benne vannak amit iPad-ra engedélyeznek a fejlesztők és szép fekete keretben futnak...
NEM!!
Ami keretben fut az iPhone alkalmazás, egyetlen iPad app sem fut keretben és senki nem is számolja azokat bele (az összes létező iOS app millió felett jár már).Akkora bulshit ez az iOS érv, hogy hihetetlen. Elég kevés appal találkoztam, aminél probléma lett volna a tablet UI hiánya
Tudod, aki nem ismeri, hogy miről van szó, annak nem hiányzik.
Tök jó is lesz 12"-ra széthúzni egy ollyan alkalmazást, amit a fejlesztő 4-5"-ra tervezett. Tuti jól használható és ergonómikus lesz -
Parallaxis
addikt
475 ezer iOS tablet app volt tavaly osszel es "tobbszazezer" (ettol pontosabb adat nincs) androidos
Fél évvel ezelőtt 300 körül volt az ismert tabletes UI-t használó alkalmazások száma (valami Google-s cikkben olvastam), jóindulatúan hozzáadtam egy keveset
Itt egy Nexus 7, telepítve van rá 192 alkalmazás, tablet UI-t ebből 2, azaz kettő használ. Ennyit erről.
-
Parallaxis
addikt
ja és az ipad air 9,7"-os ez pedig 12,2", ami azért nem mind1
Nem mindegy, hisz a smartphone appok 12,2"-ra széthúzva még gyatrábban fognak kinézni, tekintve, hogy Androidra nem nagyon vannak tablethez készült alkalmazások (4-500 tablet UI-s app van Androidra, szemben az iOS-es 350 ezerrel).
------------
|DavidWoody|:
Ez a tab a droidok kozt valoszinuleg a csucs
Persze, hogy csúcs.. Méretben..
Apró bibi, hogy a piac éppen a kisebb tabletekre szavazott az elmúlt években.
(Gondolom a Samsung ott nem tudott piacot szerezni, így megpróbálkozik az ellenkező irányba mozdulni, szerintem nem lesz túl sikeres.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest