- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek!
Tudom hogy a Pubg rossz példa, de a mai napig szarul fut konzolokon. Most már mondjuk elfogadható, 30 FPS-t épp tudják tartani ahogy láttam. De ha PC-n is veszem, a Ring of Elysium alatt futó QuickSilverX engine is könyebb a hardverre.Aztán ott a RiME, konzolokon az is szabálytalan frame pacinggal küzd. Ark Survival, no comment. Kingdom Hearts III, új játék és konzolokon bumm, ott a rossz frame pacing dropokkal 30 FPS alá. Spyro Reignited Trilogy, droppok és rossz frame pacing konzolokon.
Aztán ott a Hellblade, ahol csak pislogtam, hogy lejjebb kell vennem a beállításokat, mert ha jól emlékszem QHD-n maxon ilyen 40-50 FPS-sel futott és bizonyos helyeken iszonyatosan droppolt.
(#22) Jinxb1rd +1 Én is pontosan így látom!
-
ribizly
veterán
Erre ugye a legjobb példa arra amit mondasz a PUBG. Rettenetes teljesítmény optimalizáció (fejlesztők hibája), borzalmas netcode (részben a fejelsztők részben az engine hibája), ugráló textúrák (fejlesztői és driver hiba), crash-ek (ezt nehéz lenne meghatározni, de valószínűleg inkább a fejlesztők nem csináltak valamit jól), stb.
Azt meg tegyük hozzá, hogy nincs még egy olyan játékmód, ami így kizsigerelné a vasat, mint ez a BR. Eleve nagy map, amit folyamatosan memóriában kell tárolni az azon található összes modellel. A rajta lévő 60+ karakter dinamikusan mászkál, keres, lő (netcode) és közben megy a játék saját menete. Én nem érzem azt, hogy ezek a problémák az engine nem megfelelő megválasztása okán lennének. -
ribizly
veterán
Én ezzel nem értek egyet. Nem az engine miatt szokott gond lenni. Pl. ott vannak azok amik tök rendben voltak (pl.: Bulletstorm, Borderlands, Clive Barker's Undying, Ace Combat 7: Skies Unknown, Gears of War 4, Injustice 2, MKXL, Moto Racer 4, Tekken 7, Hellblade: Senua's Sacrifice, stb), de azok nem azért vannak rendben, mert véletlenül úgy sikerült, hanem mert a fejlesztők tudják, hogy mit csinálnak. Azoknál ahol széthullik a játék nem az engine-t kell szidni.
És akkor arról nem is beszéltünk még, hogy hány cím jelent meg Unreal Engine-el:
[link]
Én is meglepődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest