- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
teljesen igazad van. az andoridos telóknál ez a hardver verseny már nevetséges. ebben a laptopban van négymagos proci amiről most írok....
plusz tegyük hozzá, hogy a marketes alkamazások 60%a olyan zseniális app, mint pl 30 féle pukizás-hang leárazva csak 500 forintért!!! nagy részük totál fölösleges.
mindezek ellenére imádom az optimus blackem, kis mókolással zseniális gép varázsolható belőle. amíg nem megy gallyra marad!! -
oszi666
őstag
válasz
ribery22 #106 üzenetére
emlékszem, mikor kijött az LG Cookie meg a Samsung Star... úristen, hát olyan ótvarfonokat még nem láttam. és vették mégis...
még egy érdekes dolog: egyre több embernél látok Blackberryt. ismerősnél utcán mindenfele. szerintem sok ember rájön, hogy ha nem játszik, vagy filmezik felesleges a tepsi kijelző. én már lassan 2-3 éve nagy ritkán egy kis angry birdsöt tolok, de egyébként, a nagy kijelző csak fénykép nézegetés meg netezésnél jön jól.ott viszont verhetetlen. lehet következőre megkóstolom a szedret -
oszi666
őstag
igazad van, számomra tök érthetlen hogy miért kell a mobilnak forognia, villognia, brekegnie, csippania, visítania minden egyes gombnyomásra. múltkor egyik tmában azt kifogásolta egy srác, hogy ha elfordul a képernyő nincs meg a forgás effekt, mekkora kalap sz@r a rom... ha új telefont veszek első dolgom, hogy minden effekt ki, kamera meg nyomáshangok off. nekem a telefon ne sípoljon állandóan.
-
oszi666
őstag
persze, de azok fizetősek. google mapsben igaz, hogy le lehet tölteni egy kis területet, de nem egy országot! Így pl ha Bukarestbe mennék, az autópálya melett végig kéne töltögetni a kis kockákat. Igo azt hiszem csak valami tört verzióként érhető el.
-
oszi666
őstag
de mégis mit értesz felhasználói élmény alatt? nem kötözködésnek, komolyan kérdezem. számomra ez annyit jelent, hogy pl az alkalmazások azonnal induljanak. ne laggoljon a böngésző/youtube.
-
oszi666
őstag
válasz
old rocker #78 üzenetére
még valami eszembe jutott, amiben verhetetlen a nokia, az a navigáció. 5800on eldobtam az agyam tőle, én azon ismertem meg. verhetetlen volt, haver hív este 8kor csá sör itt meg itt? mondom persze, bepötyögtem kidobta a gyalogos útvonalat hozzáigazítottam a BKVt és kész
előtte úgy kellett haditervet csinálnom otthon PAPÍRtérképpel
az androidhoz meg semmilyen ingyen térkép nincs(Illetve van a a Locus asszem, de az katasztrófa) nem azt mondom, hogy jár, hanem azt, hogy a nokia ezzel nagyon jót tett. ezért lesz a kövi telóm megint nokianameg ahogy a spiné búgta a reklámban: nokijjaaa konnekting pípül
-
oszi666
őstag
nagyon jó cikk iromány
emlékszem, mikor én kaptam meg a 3310est, hogy örültem neki. nekem az első komoly telefonom a nokia 5800 volt, de szidtam rendesen, nekem nagyon nyögvenyelős-döcögős-lassú volt, még azután is hogy mindenféle főzött romot pakoltam rá. akkoriban még irigyeltem az ájfónosokat, aztán mesélték, hogy milyen macera egy darab mp3at áthúzni a telóra gépről...
szerintem a symbian 3 nagyon pöpec lett. a c7 gyönyörű telefon még mindig, az egyik legszebb a piacon, a frissített változatát pedig szivesen használnám, de jelenleg boldog-boldogtalan androidos vagyok, bár kezdem megunni a szívást vele, így valószínűleg következőre wp7es nokiám lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest