- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztara
aktív tag
már várom
-
AS
félisten
Van értelme, de nem annak hogy 5 meg 8 megapixels lesz az optika hanem az érzékelő is fejlődik!
Samsung U900 12.9 mm vékony és igen jó képeket készít , jobbakat mint a 19 mm vastag g800 vagy a 16 mm is G600,2008 vége felé jönnek a 8 megapixeles készülékek legyen az samsung , nokia vagy se,.
-
PeliScan
addikt
Nem igazán értek egyet azokkal, akik szerint nincs értelme. A K800i-mbe 3.2mpixel AF kamera van, és iszonyatsokat használom, nagyon praktikus. Nyilván nem fotók készítésére, hanem jegyzetek, vagy emlékképek. Látok egy nyitvatartás táblát, lekapom, bármikor előkereshetem. Hirdetést, előadáson prezentációt, bármint. Nyilván sokat számít az optika, de azért a mpixel növekedéstől is részletgazdagabb lesz a kép. Én várom.
Ha fényképezni akarok, nos, hát akkor előveszem a tükörrefelxeset, ez nem kérdés.
-
Enjoy
addikt
Ahhh ez nagyon durca
1-2 év és tuti ilyenekkel fogunk futkerászni -
s7ry
tag
tyűűűű nem semmi...végre közeleg az idő, amire vártam...
"1 centiméteres szuperközeli felvételi mód." áááá kezdek gyűjteni, bár kár h nem lesz rajta zoom -
A 8 megapixel olyan szinten parasztvakítás, hogy nem is tudom hogy jutunk friss zöldségekhez, ha ez megjelenik....
Ekkora optika, jó ha két megapixelt kiszolgál úgy-ahogy. Pont ugyan ott vagy képminőségben, mintha egy két megapixeles képet photoshoppal felinterpolálsz 8 megapixelessé... -
sztyui2
őstag
5 kamerával felvértezett, 17,9 milliméter vastag Samsung G810
Nem tudok róla hogy 5 kamerája lenne bármelyik telónak a világon -
erdoke
titán
A "Vastag Samsung" egy hobbit neve?
-
zoo8800
veterán
vagy a háromszoros optikai nagyításra is képes 5 kamerával felvértezett
szvsz kimaradt egy szó -
KrAt
veterán
Majd gyakorlatban meglátjuk, milyen lesz
-
orbano
félisten
ezt pórbáld meg egy átlag fogyasztónak elmagyarázni. le fog hülyézni, hogy de hát a 8 megapixel, mert abból már szoba méretű posztert lehet mert milyen éles a kép
karácsonykor volt egy "vitám" az elektrovördben egy középkorú hölggyel és egy fiatal eladóval. mint képfeldolgozásban jártas programozó, és amatőr fotós nem bírtam őket meggyőzni az igazságról
-
rumos14
nagyúr
igazából csak röhögök a paramétereken, iso ötmillió, meg stabilizálás, meg arcfelismerés, persze... aztán majd lejön az 'arenás teszt és ámulni fogok a fotók minőségén, hogy bazz, egy mobillal ilyet
Samsungtól láttunk már pár csodát.
-
Ezen legalább már kicsit nagyobb az optika
De azért nem lenne jó ebből egy 9mm-nél vékonyabb készülék. Elöl-hátul a takarólemez össz-vissz 0,4 mm lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest