Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zord01

senior tag

válasz djzolko #118 üzenetére

Hát ha tényleg annyi lesz, akkor bajok lesznek a cégnél. (Vagy nem, bár ahhoz csoda kell)

• zord01

senior tag

Hali!

Vannak árak. Akinek nem új az infó, attól elnézést kérek.

A Nokia megerősítette az európai árakat. Németországban 19% a vám, nálunk Mo-on 20, így kb. hasonló árra lehet számítani.

A 920 649 euró ami kb. 185k, ha hozzá vesszük a +1%-ot akkor, meg a magasabb haszonkulcsot, 190k.
    A 820-as az 499 euro. Kb. 142k (legrosszabb esetben 145k)

Tehát 185-190 és 142-145.

Ha ezt összehasonlítjuk a HTC-vel, ami jelenleg úgy áll, hogy 150k és 80k, akkor gondok lesznek. A 920-nál még csak-csak elfér 40k különbség, de a 60????? (ezt mondjuk nem akarom elhinni... no way!!) rogó különbség (közel dupla ár??? No way 2) a 820 és a 8S között, az nagyon hihetetlenül durva. Szerintem egyébként valamelyik teló árát rosszul jelentették be, mert nem hiszem, hogy ekkora különbség létezhet. 920-nál még elfogadom, brutál kamara, meg az újfajta szuper érzékeny touchscrren, de a 820 se a kemerát, se a touchscreent nem kapta meg (tudtommal), és még csak nem is Gorilla glassos.

Szóval szerintem itt még alakulnak az árak. Gyanítom a S8 lesz drágább.

Viszont ha mégsem... Sztem Elop csomagolhat...

(Bocsi ez kicsit off, de gondoltam akit érdekel a WP8 vagy a Nokia, hátha érdekli őket az árazási infó is)

Új hozzászólás Aktív témák