- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Sajnos nincs floating window és split screen továbbra sem, legalábbis azon a módon ahogy írtad nem csalható elő 12.0.10.0 alatt. Érdekes hogy beüzemelés után csak a 12.0.9.0-t ajánlota fel OTA, ami fel is tettem, de ennél újabbat OTA nem volt hajlandó letölteni, manuálisan kellett 12.0.10.0-ra frissítenem. Nekem is EEA rom-os, a 12.0.9.0 februári, a 12.0.10.0 márciusi biztonsági frissítést tartalmaz.
-
Roxkex
senior tag
Na hát igen .. sajnos csak meg kell várni azt a 168 órát .....
Hát akkor addig is megy vissza flasheléssel a 12.0.5.0 mert a osztott képernyő és a lebegő ablakok iszonyatosan hiányoznak, hogy a recent apps menüből előtudjam hozni. Illetve az appot se tudom lockolni a tipikus hosszan nyomással.... 12.0.9.0 alatt ... Se a lehúzom az appot .... -
laszlolczka
őstag
Microsoft Windows 10 – Nem aláírt illesztőprogram (driver) telepítése
– Gépház – Frissítés és Biztonság – Helyreállítás – Speciális rendszerindítás
– Hibaelhárítás
– Speciális lehetőségek
– Indítási beállítások – Újraindítás
– A megjelenő ablakban üssük le a 7-es (Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása) billentyűtMicrosoft Windows 10 – Nem aláírt illesztőprogram (driver) telepítése
– Gépház – Frissítés és Biztonság – Helyreállítás – Speciális rendszerindítás
– Hibaelhárítás
– Speciális lehetőségek
– Indítási beállítások – Újraindítás
– A megjelenő ablakban üssük le a 7-es (Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása) billentyűt -
-
zombei
aktív tag
Ezért kérdeztem rá a downgrade-re, úgy igazából módosítás nélkü vissza lehet lépni a korábbi verzióra.(igazából ez elég régóta egy lehetőség a rendszerben, ami ilyen esetben jó, de ha bármi kánya lenne a romban, akkor már kéne a tiszta flash)
A plussz menü előcsalása annyi, hogy 7x ráböksz a miui logora a frissítés menüben, és akkor bejön a fül amin a kiválasztott frissítő csomagot tudod telepíteni ota frissítésként.
-
peszmegmoni
újonc
Szia.
Az a baj, hogy az osztott billentyű ilyen módon csak akkor működik ha gomb vezérlésre van állítva. Nekem kézmozdulatra, így nincsen se home gomb se a többi.
A lebegő ablakot ha így akarom megnyitni, lebeg ugyan az alkalmazás, de alatta nem látom az asztalt se, így nem tudok mást megnyitni vele egy időben.
Nekem nagyon hiányoznak ezek az alkalmazások. -
laszlolczka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Mini-ITX
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest