Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Bakker de ez előre tudható volt, hogy nincs rajta. Az nem a telefon hibája, hanem user error, hogy neked szükséged lenne rá, erre megveszel egy olyan telót, amin nincs.
Szoftverrel egyébként elég jól megoldható az értesítési fény. -
Blamazs
senior tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nekem is nagyon hiányzik. Nekem azért érdekes ez a telefon. Előtte Redmi5 Plus volt és bevallom őszintén jobban szerettem mint ezt. Stabilabb volt mint ez. Gyakran megszakad a hívás, fülemen tartom és azt veszem észre nyomkodom a gombokat. Szerintem a megszakadás is ez miatt lehet... Képernyő elforgatás halál az 5-höz képest. Kapcsolgatni kell a funkciót állandóan, mert forog ha kell ha nem. Lehet nem értek hozzá majd jönnek a kommentek de redmi 3 pro-val kezdtem amit még kinából rendeltem anno. Nagyon jó telefon volt az. Utána jött az 5 plus és most ez. Sokat hezitáltam a note9 és ez között, ezt választottam. Lehet a 9-et kellett volna. Vastag is ez meg a tok is rátesz egy bő lapáttal. Én megbántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest