- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalika96
kezdő
11S 14.0.4.0 TKEEUXM most jött changelog szerint júliusi biztonsági frissítés
-
Lalika96
kezdő
Nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
Lalika96
kezdő
11S -re meg kapta más is a MIUI14 -et ? Van valami bugja ? Nekem most jelzi de lehet várok még vele.
-
Lalika96
kezdő
válasz
csurdongulos #1226 üzenetére
Rendben meg fogom írni.
-
Lalika96
kezdő
válasz
csurdongulos #1224 üzenetére
Nincs mit.
Hát igen a tulajnak kel el dönteni egyébként én a napokba fogok egy Note 11 -be cserélni a tulaj után gyártott Amoldet rendelt majd össze hasonlítom az enyémel hogy más e a képminőség. -
Lalika96
kezdő
válasz
csurdongulos #1219 üzenetére
Szia van utángyártottba is amoled de valószínű van minőségbeli különbség a gyári meg az utángyártott között meg arra figyelj hogy a rendelésnél modelszám szerint rendelj mert van több model számmal Note 11 és nem mindegyik egyforma pl a kínain meg a Golbal verzióson nem egyforma a kijelző szalagkábelén a csatlakozó.
[ Szerkesztve ]
-
Lalika96
kezdő
válasz
TomPack #1154 üzenetére
https://mobilarena.hu/hir/elindult_a_google_i_o_bemutatkozott_az_android_12.html
A Google féle UI fejlesztések meg a MIUI miatt nem nagyon látszanak.Így mi csak amit észre veszünk belőle az leginkább az új adatvédelmi funkciók. Dizájnbol én csak azt vettem észre hogy a háttérkép alapján állítsa a rendszer a téma színeket csak sajnos ezt nem lehet módosítani vagy kikapcsolni MIUI val pedig a legtöbb telón lehet, még azokon is akiken Stock Android fut
[ Szerkesztve ]
-
Lalika96
kezdő
Szia az Android 12 új funkciót meg 2023. Januári biztonsági frissítés jött vele meg gyorsabb akkumlátor merülés legalábbis nekem érezhetően gyorsabban merül a telóm.
Még egy dolog nekem nem tetszik hogy nem lehet ki kapcsolni a Material dynamic theme színezést nem lehet ki kapcsolni se módosítani azt a színt amit be állít a rendszer a háttérkép alapján.[ Szerkesztve ]
-
Lalika96
kezdő
Katasztrófálisak a frsissitèsek az EEA-n a többi régióba már rég megkapták az Android 12-t
-
Lalika96
kezdő
Sziasztok. Nem tudja valaki hogy a Note 11S EEA verzió mikor kap android 12-t ?Mert ez még valahogy mindig android 11-en ragadt. [kép]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- Synology NAS
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó