- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz ANDROID??? #851 üzenetére
Nem kell leülni vele, annyi a titok. De ja, csakis hátra fér el.
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #847 üzenetére
Esetleg másnak is tapasztalata?
ncc1701: leülni zsebben vele, nem persze, ez alap (már a nova 5t-vel sem, pedig ez kisebb és fémkeretes).
-
t.imi
addikt
Jól esne. Kicsit unalmas már, hogy bármiért fizetsz, valami nyűg van vele. Aztán lehet én lettem túl érzékeny
Atosan nekem is tetszett, G4 után, asztalon kényelmesebb így kezelni a telefont. Widget meg van, most én is azzal zárom. Illetve a Poco most átvette a helyét.
Viktor0610 köszönöm, a Poco pont tökéletes számomra
[ Szerkesztve ]
-
Jeffi
aktív tag
válasz ANDROID??? #847 üzenetére
Részemről abszolút ajánlott tok. [link] Ilyen volt az előző telefonjaimon is, ez is tökéletes. Ha leteszed, elől is, hátul is pont annyit lóg kijjebb hogy védi a kamerát/kijelzőt de egyébként nem zavaró. Az üvegfóliát sem tolja fel a kijelzőn, fogása is jó, tökéletes. Ebay/alin biztos olcsóbban is kapható, de nekem gyorsan kellett. :)
X1X
-
ANDROID???
addikt
Szerintetek a Telekomnál ki lesz futtatva a típus, vagy csak várják a szállítmányt?
1-1 darabok jelennek meg, így nem vagyok benne biztos, hogy meg kellene rendelnem, mert mi van ha visszaküldött példány van épp készleten?
Emellett, azt nem tudom, hogy a Xiaomi (szept. 15.) fogja bemutatni az új típusokat, ez befojásolja-e a vételárakat majd esetleg lefelé? -
Ubulhun
tag
Sziasztok!
Viszaolvasva úgy láttam, hogy a wifi probléma, amiről korábban többen is beszámoltak, már megoldódott?
Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy a kamerái egy Poco X3 Pro-hoz képest tényleg annyival jobbak?
E között a két telefon közt vacillálok. Másutt a Pocot javasolták, az időtállóbb hardver miatt, csak egyelőre még annak a dizájnja és a gyengébb kamerái miatt nem döntöttem.
Egyébként egy Redmi Note 5 Prot szeretnék lecserélni, amit több mint három éve nyúzok, és szeretném, ha az utód is bírná legalább ennyi ideig, ha ez lehetséges.
Köszi a válaszokat!"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
ANDROID???
addikt
-
atosan
veterán
-
novinyul
veterán
válasz ANDROID??? #858 üzenetére
Már rég leállt a gyártás Xiaomi mindig így csinálja.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
ANDROID???
addikt
válasz novinyul #860 üzenetére
Telekomék azt mondják, érkezik még belőle. 🙄
Onnan gondoltam beszerezni.
Sok tesztet olvastam néztem meg, mire találtam 3 külföldi oldalon normális tesztet, addigra a Telekomnál már csak az újabb készlet várható felirat lett jelen.A Mi 11 lite 5G volt a másik befutó, de annak a lutri kijelzője, a kevésbé jónak mondott hangszóró, kisebb akksija, a fotók kékes /rózsaszínes árnyalata tántorított el az erősebb soc ellenére, emellett drágább is.
Nyilván aki rendelkezik a két típussal, természetes értékelhető tapasztalat megosztást keveset kaptam, ugyanarról fotókat a két. Típustól pedig egyáltalán nem könnyű találni, pláne nem hozzáértő kezek közül. 🙄[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz ANDROID??? #861 üzenetére
Már csak a legyártott darabok vannak, de a hazai ellátás finoman szólva is elég gyenge a Xiaomi részéről. Hazai raktár készlet már igen karcsú, mondhatni hogy üres a raktár.
-
novinyul
veterán
válasz ANDROID??? #863 üzenetére
A szolgáltatók fele még érkezhet egy adag, bár a Note 10 Pro már egy ideje nem elérhető a gyártótól.
-
novinyul
veterán
válasz ANDROID??? #865 üzenetére
Ott van a Realme GT széria, szépen teszik a dolgukat. Árban is jók.
-
ncc1701
veterán
Éertesítési led hiányában van arra megoldás, h történés esetén mondjuk percenként felvillantsa a kijelzőt? Most jöttem rá, h milyen praktikus is volt az előző telómon a led.
-
Indian74
senior tag
válasz Cranberries #867 üzenetére
Köszönöm....és itt látom hogy a telekomnál már nem biztos hogy kapható,és ezekszerint nem a legjobb választás lenne?!
Még várok egy kicist,remélem lesz valami változás,akció a telekomnál[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #871 üzenetére
Jó a soc az elég masszívan GT esetén, de annyiba is kerül.
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz ANDROID??? #872 üzenetére
Ott a GT Master 778G-l, igen jó méretben, árban meg hivatalosan kb. bruttó 120eft.
-
t.imi
addikt
Kicsit körbenéztem aod miatt. Sok helyen azt írják, nem akarnak konkurenciát a mi11 stb csúcs gépeknek, ezért a 10mp limit. Kérdés, hogy a miui 13-nál lesz-e változás.
-
Indian74
senior tag
-
Indian74
senior tag
De ha belelépek a magenta csomagomba ott már nem kapható..
Ezt most nem értem van vagy nincs???
De ez van a samsung a52 5g-vel is meg a 52s 5g meg bent sincs a magenta csomagban...érdekes.NAGYPAPA
-
ANDROID???
addikt
1 db lehetett
Magenta csomagban olcsóbb?
Nálam új előfizetés esetén is ugyanazt írja mint a meglévővel, az összeget tekintve.. -
Indian74
senior tag
válasz ANDROID??? #881 üzenetére
Nekem kb 3 otthoni és 3 mobil elöfizetsé mellé( bár janurban vásároltunk készüléket...)
de igy is 22X2800 ft ért tudnám kihozniNAGYPAPA
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Valaki tud egy működő elmulasztott hívás / sms / értesítés jelző programot ? Nekem nem sikerült működésre bírni eddig egyet se. Vagy van valami Xiaomi varázslat, ami kell hozzá ? A programok által ajánlott / kért engedélyeket és beállításokat elintéztem, mégse működtek.
-
ncc1701
veterán
Nekem sem tudom, mitől kezdett el működni, de működik, faja. Próbálkoztam vele, majd megvettem, utána idegből letöröltem. Aztán felszívtam magam, melóban visszatettem, és nyomkodtam. Alapból utálom azokat az appokat, amit 5 perc után sem lehet beállítani, ez meg pont olyan.
-
cs_dy
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem ezt a telót, egyetlen egy problémám van eddig.Amikor néhány alkalmazás szeretné kérni az engedélyét a google-fiókomhoz egy külön ablakon azt én nem tudom sem engedélyezni sem mégsem-mel bezárni.
Tud erre valaki megoldást?
Köszönöm!
AMD RYZEN 5 5600, 32 GB RAM, 1TB SSD, RTX 3060 TI
-
ANDROID???
addikt
-
ncc1701
veterán
válasz ANDROID??? #890 üzenetére
Enyém is babakék, de aqua-tól jött.
-
vincotte23
tag
Sziasztok!
Redmi Note 9 Pro-ról váltottam. Azt tapasztalom,hogy sokkal jobb volt az akksija a 9-nek. A másik a kamera. Ha a 9-esen 64 megapixelre váltottam,akkor átváltott széles látószögre, a 10-nél ha 108 mpx-re váltok,nem történik semmi. Nálatok is így van? -
ANDROID???
addikt
-
jimmedly
senior tag
válasz vincotte23 #895 üzenetére
Sajnos az akkuidő gyengébb igen. Note 9s volt nekem, érezhetően jobban bírta.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest