Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songoman
aktív tag
23 hónaposan nem kapcsolt be ma hajnalban a készülék. Gondolom én ebben ennyi.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Luck Dragon #547 üzenetére
A reflow során megszerzett tapasztalatai alapján voltak fenntartásai a Kedves Kollégámnak, aki csinálta. De Ő is nagyon örült neki, hogy ilyen jól állja a sarat a teló.
-
-
szimi57
őstag
válasz
Flowtation #541 üzenetére
Square Home. Lehúzva az értesítést produkálja. Össze vissza állítgatom, de semmi.
-
Songoman
aktív tag
válasz
Flowtation #541 üzenetére
Ha jól látom, a 2. képen a 7:00 duplán, hülyén néz ki.
-
-
Songoman
aktív tag
Kijött a MIUI 14-es csomag az áprilisi security updattel. Android verzió maradt. Sok kulonbseget nem latok.
-
Steve_Brown
senior tag
Hello mindenkinek!
Az lenne a kérdésem-e hogy van-e már esetleg valamilyen kisipari megoldás erre a deadboot problémára?
Azóta egy iPhone SE-t használok,de marha idegesítő, hogy máig bekapcsol a telefon ha töltőre teszem. -
skyrush7
aktív tag
Azt jól látom, hogy már kijött a Xiaomi.eu-s MIUI 14? Alig pár hónapja jött a 13-as.
Valaki próbálta már? -
akey
tag
Sziasztok,
Hátha más is találkozott már az alábbi hibákkal és talán megoldása is van rá:
- a vonal felépülését követően (hívás és fogadás egyaránt) 3 mp után megszakad a vonal. A beszélőpartner visszahív, de csak hívásértesítést kapok. Továbbá a vonalat sem tudom bontani, vagy 10-15mp-be beletelik, míg a piros "letevő" gomb el nem tűnik.
- illetve bejövő hívásnál hiába húzom el a hívás felvétele gombot, nem tudom fogadni a hívást (bár az animáció is azt mutatja, hogy felvettem). Akár 5x is el kell húznom rajta az ujjamat. És 2 próbálkozás között el is sötétül a kijelző.
Amúgy Google Telefon applikációt használok híváshoz. Lenne más ajánlott app? Hátha segít... -
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!Faternak vettem egy redmi 9A-t,és az a baj vele,hogy az elejétől fogva nagyon lassú.Kb 5-10 másodperc amire betölt valami programot,márt töbször csináltam gyári visszaállítást,de az se segít.Mit lehetne vele csinálni,vagy ez ilyen?
-
szimi57
őstag
Mióta ráment a frissítés az appok megnyitásakor előtte feldobja az app ikonját, majd le is veszi, ezután tölt be. Ez mindenkinél megvan?
-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #516 üzenetére
update:
Először fel kellett raknom a 12.5.10-et, az simán ment, aztán már a 13.0.1 is. Sok változást nem vettem eddig észre, az igaz, hogy én sem csináltam factory resetet. -
Vigneau
félisten
válasz
skyrush7 #519 üzenetére
Igen, 64GB-s. Tartok tőle, hogy ez lett vele. Persze, semmi előjele nem volt.
-
Vigneau
félisten
No, így sem jártam még. Újraindítottam a telefont és azóta nem kapcsol be. Nem reagál semmire, a töltést sem érzékeli.
-
szimi57
őstag
válasz
Flowtation #514 üzenetére
Találsz videókat a neten. Pl.[link]
-
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #514 üzenetére
Én most kihagytam, kivételesen lusta voltam. Eddig nem tapasztaltam semmi problémát.
-
szimi57
őstag
válasz
Flowtation #512 üzenetére
Nálam az EEA rom van. Meg tudod nézni a telón. Ez az, amelyiknek a végződése EUXM. Elvileg menni kellene a felrakásnak. Érdekes, amit linkeltél ott stable béta szerepel, a teló stable-t ír.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Bocs a dupláért!
Akkor most ha jól látom ITT, a jelenleg a legfrisebb stable verzió a 12.5.13, ebből a Global vagy az EEA verzió ami kell nekünk? Ha leszedem a 13-at azzal ebaltázhatom a telót? Érdemes innen frissíteni? Ez annyi, hogy leszedem, felmásolom a telefonra, (downloaded_rom mappába) és be tudom tallózni? -
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #509 üzenetére
Igen, pontosan ott nézem én is. Aztán rákattintok az Ellenőrzésre.
-
Flowtation
őstag
-
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #506 üzenetére
Szia!
Az enyém a MIUI-V12.5.10.0(RJQEUXM) verzióról frissült. Nekem is rá kellett kérdeznem a frissítésre, csak utána adta meg a lehetőséget.
Vigi
-
szimi57
őstag
válasz
Flowtation #506 üzenetére
Nekem nem adta fel az automatikus frissítést. Viszont a beállításoknál ránézve, ellenőrizve igen. Úgy emlékszem a verzió ua. volt.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Akinek frissült, annak milyen verzióról? Nekem, 12.5.3 van, és se x.x.5-re se 13-ra nem akar frissülni. -
skyrush7
aktív tag
Lefrissítettük mi is. Sokkal folyékonyabb lett a rendszer, egyedül a zárképernyő maradt nem túl reszponzív, de megérte frissiteni. Még hard reset nélkül is.
-
ETOM
addikt
Nekem is felajánlotta. Délután ráengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Redmi-mobilokat egyre kevésbé a megjelenésük miatt lehet szeretni, viszont ha 60 ezer forint körüli kategóriában nézünk mobilt, szinte elkerülhetetlen, hogy belefussunk a 9T-be.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest