- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
úgy tűnik, tényleg nem neked való ez a márka.
Részemről az eddigi legmegbízhatóbb, legstabilabb telefonom, de nekem nem szempont a gyári témázhatóság (kb. tizenpár éve nova launchert használok mindenen is), widgetet konkrétan egyet használok (időjárás és óra egyben), gyorskapcsolók nekem bőven elegendőek, amik a legördülőben vannak. Képernyőzárra AOD-be lehet beírni szöveget is, azaz ez megoldható. Csengőhang gondom nincs, háttérkép sem érdekel, egy gyári élőt használok. Kameránál ritkán váltogatok a képarányok közt, használom az egyszer jól belőtt főkamerát, aztán kész, max. néha Gcam-et éjjeli képekhez. Összevont gyorsítótár-tisztító tényleg nincs, de eddig még nem is lett volna rá szükség, apponként megoldható, ha valahol beakad valami (ez sem gyakori) Gyári zenelejátszók sem érdekelnek, már szintén ezer éve csak Powerampot használok a saját equalizer-ével (így a Dolby Atmos sem érdekel). Biztonsági mentés vissazállítására sem volt még szükségem soha, ezért nekem elég a google-be mentés.
Nekem pont az tetszik, hogy nincs telepakolva minden (számomra) haszontalan dologgal a rendszer és amit tud, azt viszont nagyon jól tudja. -
gulupeti
senior tag
Gyorsítótár tisztító/pucoló progit én is hiányolom, valamint a biztonsági mentés-visszaállítás pc app is hasznos lenne. Huaweinél ezeket időközönként használtam. Mate 10 Prot néha a kezembe veszem, valahogy minőségibb cuccnak tűnik nekem még mindig, mint ez a Realme, pedig már mennyi is, idén ősszel lesz talán 6 éve, hogy megjelent. No nem mintha ezzel a telóval bármi különösebb bajom lenne, használom, működik és ennyi, de nem dobban meg tőle az ember szíve annyira, mint anno a Huaweitől, nekem legalábbis nem.
Viszont amit tud, azt nagyon stabilan tudja, nem hiszem, hogy volt ettől kevesebb hibával működő készülékem, pedig néhány azért megfordult nálam.
A beállított csengőhang emelkedő hangerejét viszont sosem tapasztaltam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest