- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
úgy tűnik, tényleg nem neked való ez a márka.
Részemről az eddigi legmegbízhatóbb, legstabilabb telefonom, de nekem nem szempont a gyári témázhatóság (kb. tizenpár éve nova launchert használok mindenen is), widgetet konkrétan egyet használok (időjárás és óra egyben), gyorskapcsolók nekem bőven elegendőek, amik a legördülőben vannak. Képernyőzárra AOD-be lehet beírni szöveget is, azaz ez megoldható. Csengőhang gondom nincs, háttérkép sem érdekel, egy gyári élőt használok. Kameránál ritkán váltogatok a képarányok közt, használom az egyszer jól belőtt főkamerát, aztán kész, max. néha Gcam-et éjjeli képekhez. Összevont gyorsítótár-tisztító tényleg nincs, de eddig még nem is lett volna rá szükség, apponként megoldható, ha valahol beakad valami (ez sem gyakori) Gyári zenelejátszók sem érdekelnek, már szintén ezer éve csak Powerampot használok a saját equalizer-ével (így a Dolby Atmos sem érdekel). Biztonsági mentés vissazállítására sem volt még szükségem soha, ezért nekem elég a google-be mentés.
Nekem pont az tetszik, hogy nincs telepakolva minden (számomra) haszontalan dologgal a rendszer és amit tud, azt viszont nagyon jól tudja. -
gulupeti
senior tag
Gyorsítótár tisztító/pucoló progit én is hiányolom, valamint a biztonsági mentés-visszaállítás pc app is hasznos lenne. Huaweinél ezeket időközönként használtam. Mate 10 Prot néha a kezembe veszem, valahogy minőségibb cuccnak tűnik nekem még mindig, mint ez a Realme, pedig már mennyi is, idén ősszel lesz talán 6 éve, hogy megjelent. No nem mintha ezzel a telóval bármi különösebb bajom lenne, használom, működik és ennyi, de nem dobban meg tőle az ember szíve annyira, mint anno a Huaweitől, nekem legalábbis nem.
Viszont amit tud, azt nagyon stabilan tudja, nem hiszem, hogy volt ettől kevesebb hibával működő készülékem, pedig néhány azért megfordult nálam.
A beállított csengőhang emelkedő hangerejét viszont sosem tapasztaltam még. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon erős az árverseny a felső-középkategóriában, de a Realme egy stabil, versenyképes alternatívát dobott be a piacra, ami ráadásul még jól is néz ki.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Egészséges életmód
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó