Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
Uhhh, ne haragudj, ehhez én már kevés vagyok, de vannak it mágusok is, biztos megoldják majd, az biztos, hogy meg lehet csinálni, biztos valami a beállítással lesz majd. Nézegetem, ha rájövök írok, de nekem ismeretlen az a fekete négyzet, amit írtál.
Nálam van egy olyan menüben, hogy testreszabások, azon belül az ikonok és ott az alapértelmezés van kijelölve, de nem gondolom, hogy ez lenne a probléma.Annyit találtam még, hogy nyisd meg a beállításokat, felül kezdd el beírni hogy főképernyő, akkor kiadja a találatokat, lesz egy olyan, hogy alkalmazások hozzáadása a főképernyőhöz, nézd meg, hogy az engedélyezve van-e.... -
Bl.Gyo.
őstag
valamit rosszúl csináltok. ahogy írták, hosszan nyom az ikonon, én balra szoktam kihúzni a képernyő széléig amig nem jelenik meg a fő képernyő, nyomva tartom nem engedem el és oda húzom ahova szeretném hogy legyen. de mielőtt el venném az ujjam róla 1-2 mpig ott tartom aztán engedem el. lehet ha túl gyorsan kapkodva csináljátok akkor vissza ugrik a helyére azaz eltünik.
-
Vackor1
tag
Hosszan nyomd a kiválasztott ikont , tartsd úgy és kezdd el felfelé húzni, akkor el fog tűnni a többi és kiteheted a főképernyőre, onnan meg ugyanígy hosszan nyomva és nyomva tartva tudod másik oldalakra áthúzni ( el kell húznod egészen a képernyő széléig és egyszerre csak átugrik a következő oldalra ) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Xbox Ultimate előfizetések
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged