- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
válasz
Katicza #1162 üzenetére
Azért kerül ennyibe a telefon, mert bizonyos cégek pl a Netflix naaaagyon sokat fizet, hogy az appjuk kitörölhetetlenül ott legyen minden telefonon. A xiaomi telefonokon ennél sokkal több a nem kívánatos app, és ott még szerintem sok esetben az adataiddal is kiegészíted a telefon árát. Nem véletlenül annyira olcsó a tudásához képest, nyilván a fennmaradó összeget másban "fizetjük ki". Itt legalább tudod, hogy a Netflix fizette a telefon valós értéke és a piaci ára közötti különbséget. Ennyivel engem kevésbé zavar, hogy van kb 3 app, ami nekem nem kell és nem tudom kitörölni...
-
-
oba
addikt
Köszi!
Nagyon tetszik a telefon, fürgén, problémamentesen teszi a dolgát. Az ujjlenyomat olvasó nagyon gyors és pontos. A kijelző szép, szépek a színek, jó minőségű panel van benne. A 120 hz is nagyon jól áll neki. A töltés is baromi gyors. A sztereó hangszóró hiányzik egy picit, de amúgy használható ez az 1 db hangszóró is ami van benne. Műbőr hátlapos verziót vettem az Alzán, 6/128-as modell, 99.990 Ft volt. Van a dobozban egy szürke tok aminek a mintája ugyanolyan mint magának a bőr hátlapnak. Azt most rátettem mert féltem a keretet a karcoktól, a hátlapot pedig a kopástól. Jó kis tok, jó a tapintása, nem gyűjti az ujjlenyomatot. Elégedett vagyok, ajánlott készülék szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged