- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Pici telefon, óriás akksival?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
-
za75
csendes tag
Teljesen megértem ezt a másodlagos telefon dolgot, én is használok egy igen öreg androidos telefont ilyen céllal (bringázás és meló a kertben vagy a szőlőben), csak az a különbség a SIM cserélőkkel szemben, hogy én használok egy multi SIM szolgáltatást, és ezért van egy másodlagos SIM kártyám a melózós/bringázós telefonomban is, nem kell cserélgetni. A mellék SIM nem fogad SMS-t, de lehet hívást indítani-fogadni és van NET is (bár azt pont nem használom ezen, csak hívások játszanak). Ezért kell havi díjat fizetni, ez igaz, de pl. a téli hónapokra lehet szüneteltetni, amikor nincs kinti meló meg bringázás.
-
szami777
addikt
Ha kimegyek több napra egy fesztiválra, akkor igen.
Rászánom azt a 15 másodpercet.Évekig dolgoztam fesztiválokon, sokan csinalják ezt a mai napig is. Nekem ment tropára 250+ezres telefon a körülmények miatt, hidd el, hogy van egy szűk piac, akinek ez is szempont, még ha nehezen lehet megérteni. :)
És nyilván nem az egy napra gondoltam, hanem a napokra. -
Wallenberg
senior tag
Micro USB 2021-ben?
-
janeszgol
félisten
válasz
forgonati #11 üzenetére
Világos. Nálam a méret is szerepet játszik, de az is igaz, hogy annyi féle táska kapható már, hogy bármilyen batár telefont el lehet vinni, csak akarni kell.
Ilyen bulitelónak, meg bringázni és közben fotózni nagyon megteszi... nem, nem ez. Hanem egy iPhone 5s, esetleg egy SE1. Ezekkel nem lehet tré fotókat lőni.
Én a cikkben szereplő telefont nem választanám alternatívnak a mérete miatt. Abban valóban semmi logika nincs, legalábbis az én felfogásom szerint, hogy egy batár helyett viszek egy másik batár telefont. -
forgonati
őstag
válasz
janeszgol #10 üzenetére
Mondjuk ezt sem értem, de kinek mi... Vesszük a rengeteg e-szemetet, telefonokat, kizárólag bulira, sportra... WTF. Részben ezért is öntik ránk a gyártók ezt a millió féle telefont, mert látják hogy veszi a nép... Egyrészt egy masszív tokot ha rápattintasz a fő telefonodra, az védi eléggé, kijelzőre meg üveg. Igen, hajlított kijelzőre is van hajlított üveg. Esetleg tok is van olyan hogy 2 részes, és a kijelzőt is védi. Amíg bringázol, bulizol, megvédi. Azonkívül, a bulitelefon szarabb fotót készít pl. ami egy buliban ha akarsz fotózni pont nem előny. Van mondjuk egy 400 ezres fő csúcs telefonod, de azért nem használod ki fullosan, mert néha egy harmadannyiba kerülő másodtelefonnal lövöd a szarabb fotókat. Nem vágom. De szive joga mindenkinek.
-
lemelle
csendes újonc
Lassú de megbízhatóan működik? Érezni az erőfeszítést ahogy megpróbáljátok nem lehúzni a telót.antutura 110 ezret írnak máshol,ez így tényleg felejtős.kicsivel drágábban már vannak használható telók pl poco m3,m3 5g, esetleg x3.
-
szami777
addikt
Picit lejjebb megy az ára, tökéletes fesztivál/buli telefon lehet.
-
etsmark
tag
Ugyan ennyiért rendeltem nemrég az emag-ról Poco M3-at és hát összehasonlítva ezzel kb mindenben veri (akksi, kijelző, szoftver, cpu, rádió, sztereó hangszóró)...
-
janeszgol
félisten
Nem rossz telefon ez, de megkésett. Ma már inkább kifutó. A Realme telefonokban a leggjobban az akkut szeretem. Ez nem a Xiaomi-féle "miért egy napos az 5 ezres akku?" kérdés. Ez átlagos használattal három napos telefon. A kamera elmegy, talán egy közepest mondanék rá az állóképekre. A videókban még fejlődnie kell.
A kijelző teljesen jó. De!Volt egy időszak, amikor sok érintés hibával rendelkező telefon volt. Ezért sem mertem megvenni a C3-at, pedig egy hete is nézegettem. Nem akartam belenyúlni, és feleslegesen utaztatni a pénzem.
Jött rá frissítés, de nem az igazi.
C2, C3, 5, 5i, 6 biztosan érintett (volt?) ebben.Szóval kell még idő ennek a márkának.
-
Alarikman
senior tag
Redmi 9 akcióban itthon már 46-49 körül megvan. Szolgáltatónál még olcsóbban. Nem kell magyarázni. (Csitt! Vágott szeműek 33-ért adták ebben a hónapban a 4/64-est szürke színben). Áfás, vámos korszak előtt megérte páraknak. Én is vettem nejemnek. Igaz, kicsit nagy, sajna.
-
aprokaroka87
nagyúr
Gyanús hogy a Realme 7i is jobb választás, ha nem fontos az Nfc.
-
Felejtős ez
G35 karcsú.
Redmi 9 is már többet nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma TÜV-minősítés, méretes akkumulátor, teljes értékű Android és 12 nanométeres rendszerchip: 43 ezer forintos áron ezek jó hívószavak, de a gyakorlatban ez is csak egy belépő szintű eszköz, azok tipikus hibáival.
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest