- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Miért? Akár még jó is lehet, de ha nem is 60FPS-re, mondjuk 75-90FPS-re. Ennél több tökéletesen felesleges a játékok többségénél.
Mondom ezt úgy, hogy quaket champions-t kb. 180-240FPS-sel játszok 144Hz monitoron, de ahhoz képest egy MMO vagy bármilyen single player játék olyan csiga lassú, hogy nem igaz... GTA-t is 75FPS-en játszottam elejétől a végéig, miközben a gépemmel és a használt grafikai beállításokon ment volna 100 felett is. Minden játékban megkeresem azt az fps limitet, ami szép fluent élményt ad és nem kell közben maxon pörgesse a rendszert. Szerintem másnak is érdemes.
Én csak előnyét látom: csendesebbek a ventik, hűvösebb lehet a szoba, kisebb az áramszámla. Erős gépnek én ott látom értelmét, hogy elég magas legyen a low 0,1%/1% érték is és "szép" stabil legyen a framerate. szvsz. -
Jacek
veterán
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Hát ha külön le kell írni hogy annyira korlátozd amilyen a monitorod, akkor értelmet nyer a microba ne tedd a macskát felirat
-
Laraxior
titán
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
-
Alogonomus
őstag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Hát igen, Amazon pont ugyanolyan jótanácsot adott, mint hogy a villanyautódat ne töltsd 20% fölé, hogy minimalizáld a kigyulladásveszélyt. Azért vettek 3000 dollárért kártyát, mert nem maximum 60 fps-re vágynak.
-
Viktor77
titán
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest