Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
A legfelső linket amit kaptam az első hozzászólásban letöltöttem, kicsomagoltam és abban van 3 mappa melyeknek 1-1 apk file a tartalmuk, ezeket dobtam fel a telefonra vagyis ezekkel kisérleteztem. Név szerint: LGVideo, LGVideoStudio, LGVidClip. A csomagolt file System->priv-app mappákba van. De ha gondolod és adsz egy mail címet akár átdobhatom a 3 apk-t ha nem akarod az egész zip-et letölteni
(#8) Ringman:
Köszönöm szépen ott is rápróbálok -
Ringman
félisten
szaktopikban érdeklődnék: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
rdt89
addikt
Igen próbáltam, annyi a bajom, hogy a komplett videón 1-szer lehet szerkesztést eszközölni, még én az adott videón 4-szer is be akarok 1-1 szerkesztést szúrni. A 3-10 másodpercig gyorsítást, 30-35 másodpercig lassítást, majd 40-45 másodpercig gyorsítást és 55-60 másodpercig ismételten lassítást. Az LG videószerkesztője erre tökéletes volt és ennek a gyári app-nak nem találok alternatíváját, pedig az összes slow motion-ra kihozott app-ot leteszteltem már.
-
Quik programot nem próbáltad? Honor 8 esetén ez a gyári szerkesztő (a beépített nagyon fapad, csak a hosszot lehet vágni vele). A lassított videók egyébként úgy mennek, hogy videó módban kiválasztod a Lassított felvételt, majd ha elkészült a videó, a gyári programban ki tudod választani, hogy a videó hol legyen lassított, majd mentve lesz kettő videód, az eredeti, amit később is tudsz lassítani, és a lassított.
-
Tommee
aktív tag
Ezt nézted?(én nem) LINK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest