- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Ez a probléma nekem is előjött, amikor nem rakom töltőre az egeret, és beállítottam rendesen a sleep módot, el is megy aludni, majd valamiért csak úgy újra bekapcsol minden különösebb ok nélkül.
És ez este is, a gép kikapcsolása után is előjön, és valószínűleg neked is ugyan ez a problémád. viszont firmwire frissítésig ez a probléma nem orvosolható. Reméljük nem csak mi tapasztaljuk ezt, és kijavítják mihamarabb.
-
-
Black Dragon
addikt
Sajnos ez így van, iponnál vettem annó, el is fogyott 3 nap alatt a készlet, aztán rá 1 hónapra megint volt, és ismét el is fogyott 3 nap alatt, most megint van talán, de már 45-ért a 34 helyett...
Szerintem várd meg a 220-asat, ha jó az ár, akkor inkább várd ki, az a biztos.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Omniscient #72 üzenetére
Sajnos már sehol sem, elfogyott a készlet a Bluechip-nél, és az iPonnál is.
Majd nézegesd rendszeresen a netet, hátha egyszer újra lesz, aztán csapj le rá.
-
Black Dragon
addikt
válasz
RyanGiggs #30 üzenetére
Minél több a dpi annál nagyobb a pontosság, tehát nem csak arról van szó, hogy azt kihasználd teljes mértékben, mert én 2000 fölé még nem mentem szerintem.
A világítás pedig mindenkire más hatással van, szerintem esztétikus ahogyan az Ouroboros meg van világítva, de ez másoknak lehet hátrány is, pl. neked. De ez is olyan dolog, hogy ami nem tetszik, azt nem kell megvenni, és arra sok példát lehet hozni, hogy majdnem olyan tudást kevesebb pénzért is kaphatsz, persze van ilyen, de akkor sem lesz ugyan olyan.
-
Black Dragon
addikt
válasz
RyanGiggs #27 üzenetére
Ha jól látom, akkor a logi lézeres, a mamba, és a ouroboros pedig optikai, és lézeres egyben(6400-8200dpi). Mellette ugye világít, megfizeted a márkát, a dokkolót mondhatni, és a designt az ouroboros esetében szerintem. Ezért ennyi az ára, és ennyiben is tud többet kb.
-
Black Dragon
addikt
Sajnos ez a gond ezekkel az egerekkel, fejleszteni kell még az akksi részét. Egyébként biztos nem nő arányosan a dpi-vel a fogyasztás, de a világítás teszi ki a dolog nagy részét szerintem.
Amúgy egyetértek veled, jobb lenne, ha többet bírna, de sajnos a megváltás nem ma fog eljönni.
-
Black Dragon
addikt
Amit írtam az valós, de ha valaki erre jár még, és ugyan ilyen egere van, attól még meg tudod kérdezni, hátha mást tapasztalt.
Az hogy az irodai egered miért megy azóta is egyszerűen megmagyarázható. Ez egy lézeres, 8200 és 6400dpi s xyz szenzorral felszerelt egér, ami egyben fel van vértezve optikai szenzorral is. Ezért merül ennyire, és ezért bírja az egyszerű optikai vagy alap lézeres egered azóta is.
Na meg még attól is, hogy nem világít sehol sem.
-
Black Dragon
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Az már az első napon megvolt, legfrissebb drivert is felraktam ami nemrég jött ki, de a helyzet nem változott.
A pulzálós dologban pedig igazad van, amint tudom átírom, köszi.
-
Black Dragon
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #7 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem eleinte nekem sem világított, de egy kis idő elteltével valami oknál fogva bekapcsolt a dokkoló alján lévő led sor. De sokszor nem is volt összhangban az egér, és a dokkoló fényei, az egyik sárga, a másik lila volt pl.
-
Black Dragon
addikt
parkasz: MX518-al is volt dolgom, de nekem túl volt, meg a bal oldali "ujj markolat" sem jött be annyira, nem illett bele az ujjam.
De azért kényelem terén hozta az elvártat.
kleinguru: G700-al még nem volt dolgom.
gery2123: Sajnos a vezeték nélküli profinak mondható egerekért ennyit kérnek el, a RAT 9-ért is 30 körüli összeget szeretnének, de itt már nem az áron múlik a dolog, hanem inkább ki mennyire szeretné személyre szabni a patkányát.
All: köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest