Új hozzászólás Aktív témák
-
datatomm
tag
Ez jó volt mindíg. A gyerek ellessz vele.
-
Apika
addikt
Aranyos ez a játék! Kisgyermekeknek is bátran ajánlható...
-
DeSanto
őstag
A videót elnézve nem láttam semmi újat.
Ez nem a "felújított" változat? -
tudod
csendes tag
Úúú ezaz! Gyerekkorom egyik kedvenc játéka!
Várom.
-
kapeti07
senior tag
Nekem a Rayman Origins az etalon, sokkal szebben van megrajzolva és szerintem a 2D-s mászkálós játékok még mindíg jobbak mint ezek a 3D-sek.
-
Zolli77
csendes tag
Húú, nagyon örülök. Az egyik kedvenc platform játékom volt, az összes részével játszottam. Sajnos csak az nem világos hogy PC-re is megjelenik-e? Ha jól érzem akkor nem, az pedig igencsak szomorú.
-
khron78
őstag
Super Mario utánérzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest