Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#19617792 #46 üzenetére
Tehát ez olyasmi, mintha megmondanám a egy Steamnek, hogy telepítse fel az XY játékot és ilyenkor minden egyéb szir-szart, legfrissebb DirectX, MySQL, .NET Framework, lokalizációs fájlok, felviszi a rendszerleíró adatbázisba és elhelyezi a dolgokat? De amúgy hirtelen nem tudom, hogy mi a különbség a rövid leírás után egy sima installerhez képest
-
Mister_X
nagyúr
You sprechen magyarzky?
Windowsos fejjel még mindig félig-meddig érthetetlen, de valahogy kezdem kapizsgálni: minden rendszer alapja ugyan az, csak ki-ki hozzátette a magáét. Az én tudásom jelenleg kifut annyiban, hogy feltelepítek egy Ubuntut bármilyen tetszőleges partícióra.
-
Mister_X
nagyúr
Még anno a "hősidőben" volt olyan, hogy sehogy sebírtuk összehozni a LAN-t otthon az eltérő oprendszerek miatt, ha meg mégis, akkor mindig volt valami gebasz (nem nyomtat, nem megy át a net, stb.) - persze ilyenkor különböző Windowsokat próbáltunk közös nevezőre hozni, dea rémkép megragadt
-
Mister_X
nagyúr
Én is szeretnék valami hasonló, de x86-os (Atom) alapú háziszerverecskét összerakni. Nálam a legfontosabb a backup (doksik egyetem miatt), valamint animék letöltögetése lenne (laptopot ugye viszem magamm), nézelődnöm kellene, hogy milyen opcióim lennének iPaden ebook/manga fogyasztására.
Két kérdésem lenne: 1) mennyire lennének hajlamosak összeveszni az oprendszerek? Lenne itt linux (szerver), Win 8.1 (laptop), WP8.1 (telefon), iOS (iPad), Android (másik telefon). Nem tudom, hogy az Atomra mennyire bízhatóak 720p, kirívó esetben 1080p DLNA feladatok (nincs értelme igazán, max iPaden), remélem elég lenne. 2) Arch linux az ajánlott? Én Ubuntut néztem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest