- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ha a szolgaltato nem ad 'kulso' IP-t, akkor azt 'onmagadban' nem fogod tudni megoldani, mindenkepp kell hozza valami 'kivul'
ez az amit en erintettem a vegen
nalam a kovetkezokeppen mukodik:
a malnarol csinalok egy reverse SSH tunnelt a VPS-emre (ez az egesz lenyege, hogy legyen egy server a neten amire tudsz SSH-val kapcsolodni), onnantol kezdve a VPS mar latja a malnat
es ha latja a malnat, akkor tokmindegy hogy melyik portjat, nem csak ssh-t hanem akar a 80-as portot is lehet igy tovabbitani -
Már nincs...
Nem találtam meg én sem, megnéztem a rendelések között, és ott van a tetején, hogy "The listing below has been updated by the seller, but you can see the item you purchased."
Gondolom rájött, hogy nem volt jó bolt, és drágította vagy levette...
Most már tényleg csak 10k-ért van. :S Basszus, mák hogy vettem
10 ezrem nem lenne rá.
Csak ilyen 10-11k körül vannak :S -
PandaMonium
őstag
Port forwardolás kell neked pedig. Nem bonyolult a dolog, beírod a port tartományt és a gép helyi IP címét (statikus IP erősen ajánlott ha nem akarod újra állítgatni az egészet naponta) és a protokollt (UDP/TCP/mindkettő) és kész vagy. A no-ip csak annyit csinál, hogy automatikusan frissíti az általad kiválasztott DNS-t az aktuális IP címedre, de őt marhára nem érdekli, hogy ezen belül "melyik gépre menjen", ezt már a router dönti el a port forwardolással. Én sem vagyok nagy networking guru de ennyire azt hiszem még értek hozzá; Ha mégis hülyeséget írtam akkor bocsánat, majd kijavítanak a többiek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

10 ezrem nem lenne rá.