Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raskolnikoff #87 üzenetére
De mi a megoldás? Jó ez így? Neveljük a társadalmat tiltással? Ez az antirasszista (ez egy olyan vicces szó
) gyűlőlködés pont, hogy csak ront a helyzeten. Ha nem ilyen hangulatkeltő módon foglakoznának vele, akkor nem lenne baj. Pl USA-ban nagyon régóta van náci párt, meé fel is vonulhatnak, aztán mégse jutottak hatalomra, sőt.
-
válasz
raskolnikoff #83 üzenetére
Na ez akkora lufi, hogy röhej.
Természetesen ez egy rendkívül ízléstelen, szar vicc, én se engedtem volna megjelenni. S most ezen lovagol minden média. A vicc mindig arról szól, hogy valaki megszívja, s ugye sztereotípiákra is épít. Akkor most tiltsuk be a zsidó, néger, cigány, stb vicceket? Nem hiszem ezek a viccek okozzák a rasszizmust.
Szerintem inkább az a vicc, hogy a vicceket egyesek túl komolyan veszik. Ha ezen az úton elindulunk, akkor a végén ott leszünk, hogy kussolni kell, mert a végén még valakit megsértesz. Mondjuk ez egy szinten már megvalósult, úgy hívják, hogy safe space. De ez már nem is liberalizmus, hisz nincs humorzéke, korlátozza a szólásszabadságot, továbbá kirekesztésről és megbélyegzésről szól.
-
válasz
#51736960 #73 üzenetére
Na várj. Attól még, hogy attól még hogy utálod a liberálfasizmust, a másik oldal nem lesz hitelesebb, max viccesebb. Pont ezzel a logikával működik a politika, hogy mindenképp oldalakra kell állni. Lásd a mostani a Putyin-imádatot. Megutálták az emberek a nyugatot, s ez lett belőle, mert hogy muszájvalahovatartozni. Trump is hasonló okok miatt lett megválasztva, bár az a téma azért összetettebb.
A kuruc egy kutya, ugyanaz mint a többi. Csak nem nácizik / rasszistázik / stb mindenre, hanem zsidózik / cigányozik / stb.
-
Ez most nem illuminati, félre ne értsd.
Nem tudom emlékszel-e arra, amikor a hirtv indult, akkor fidesztévének is hívták, mivel az volt kb az egyetlen, ami szembement a többivel. Kb akkor indult el a másik oldal TV-s médiája. A retek meg a tv2 az egyértelműen egy oldalon van. Nem egy kézben, de egy oldalon. És ugye utóbbi próbálja majmolni az előzőt, bár ez elég ciki már úgy is, hogy a nevében benne van, hogy örök másodikok.
-
-
Régen se volt jobb a helyzet, akkor csak a másik oldalnak volt saját médiája, az ő kezükbe volt minden. Néhány éve persze ez most megváltozott. Talán a kurucinfo volt az első ilyen. Na, hát az olyan is, s ami különösen vicces, hogy kuruclogikával nézve a site-ot labancok üzemeltetik.
-
Olvasni kell mindent. Kurucot meg indexet, 444-t meg 888-at is, aztán átlagolni, így létrejön a 666, amivel arra a következtetésre jutsz, hogy az AntikrisztusTV a leghitelesebb forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged