- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Ha már szavatosság. Vki legyen szíves homályosítson fel, hogy milyen főbenjáró bűnt kell ahhoz tennem, hogy az Európa Unió területén élő jogszabályok alapján egy Apple terméknél el tudjak érni garanciális ügyintézést a vásárlástól számított 12 és 24 hónap között.
Mindenhol azt olvasni, hogy ott a szavatosság ami mindenre érvényes, de gyakorlatilag egy olyan jog adta lehetőség, amivel eddig még nem igen tudott senki sem élni, legalábbis a fórumokat olvasna ezt látni.
Köszönöm
-
-
-
Qukac
tag
Régen elérhetőek voltak az adások, de amióta a rádió frissítette a honlapját és eltüntette (legalábbis én nem találom) az ott sugárzott műsorok listáját azóta nem. Remélem lehet valami megoldást találni erre, mert szeretném meghallgatni csak mindig erre az időpontra esik vagy munka vagy olyan elfoglaltság, amikor nem tudok online rádiót hallgatni.
-
szokelaszlo
tag
Köszönet érte!
-
szokelaszlo
tag
Linket kérhetek én is?
-
Zolnerowich
csendes tag
Youtubera vagy valahova toljátok fel légyszíves!
-
PrinczA
őstag
Podcastot a műsornak, vagy ha mar van, akkor egy linket nekem.
-
GeoJoe
senior tag
vlki esetleg feltöltené?
-
darvinya
titán
Jó ez a zene, vagy már vége a műsornak?????
-
Benőke
őstag
Hasznos téma pláne hogy kezdik erősen hanyagolni ezt a területet a cégek. Papíron jár a jótállás, a gyakorlatban ez úgy néz ki 1-2 kivételtől eltekintve, hogy fogja be a száját a vevő. Persze mikor eladják akkor ez hatalmas mellényel takarva van. A nagy márkákban pedig sokkal kevésbé lehet bízni ilyen téren. Persze igaz ez a hazai helyzetre.
-
Agyasima
őstag
Utólagos meghallgatásra van/lesz/szokott lenni lehetőség?
-
darvinya
titán
Esetleges itt feltett kérdésre élő válasz lesz?
Vagy máshol tegyük fel?Várom az adást.
Gondolom rendes rádióban is lehet hallgatni.
-
HawerKing
őstag
Szerintem is erdekes tema
-
csumika90
csendes tag
Erdekes tema meghallgatom
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Szívesen.
Akkor már úgyis belefáradunk a munkába, majd füleljük. A téma egyébként érdekes, régóta kíváncsi vagyok hogy a "maszekboltok" garanciája mit ér a bajban.
-
danikollar
őstag
Mindenképpen hasznos téma!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Csak azt nem írtam bele, köszi, hogy szóltál! 3 és 4 óra között lesz.
-
bollokcs80
Korrektor
Mikor is kezdődik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ráadásul vendégünk is lesz. Emellett a Bitcasa nevű online tárhelyet fogjuk bemutatni.
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Láncfűrész topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest