- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeZzZ
senior tag
sziasztok mit tudtok ebből hogy a 7850 et fe llehet huzni 7950 es szintre?
-
mghltm
addikt
-
andor1111
tag
Hát igen, tele volt a fiokom asus cucokkal,amik elszálltak dvd olvaso,dvd iró,alaplap ja és 3 év után a legujabb frimwareba már belerakták a magyar nyelvet is asus oplay,de még is megmernék venni egy asus lapot. (Az más kérdés,hogy nem veszek ,mert egy jobb már intel lap árban van)
-
VIC20
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #52 üzenetére
Köszi!
Hát, az a véleményem, amivel a cikk is zárul:
"...bízunk abban, hogy ez csak a kezdet, vagyis a jövőben még befut néhány további új generációs "néma" videokártya."
Vagyis szép, szép, de az ekkora nagy bordáktól én egy kicsit félek: attól tartok, hogy hiába passzív a hűtő, ha mellé kell tenni két hangos házhűtő ventilátort. Amit nyerünk a réven, elveszítjük a vámon.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Még kisebb ph-s teszt is van róla, csak használni kellene a keresőt.
Sapphire ULTIMATE HD 7750: csend a lelke -
apatyas
Korrektor
( Radeon HD 7850 VGA-kkal tipliz a Sapphire )
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jónak tűnik.
-
yknarf
tag
jó ez a hűtő
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #44 üzenetére
Sejtettem, mert írták volna. Mi lesz a lényegi értelme?
-
Apollo_21
addikt
biztos van/lesz ilyen verzió is.
Én olyat szeretnék h a memória nagyobb sávval tudjon átfolyni unlock
persze ilyenről nem is reménykedem
elég a shader és az órajel bizbaszkodás
-
törölt tag
Mindegyik VGA két BIOS-t kap? Ez is unlockolható lesz 7870-re, mint a 6950@70-re?
-
dobost
senior tag
válasz
csucsbicep #34 üzenetére
A remény hal meg utoljára...
55-60 között reális lenne szerintem. Már hónapok óta figyelem a GPU piac alakulását, ideje lenne venni is valamit. -
VIC20
őstag
Nincs valami jó kis passzív hűtésű kártya a hétezres sorozatból?
-
DI3S3L90
csendes tag
Jó ez a kártya, tetszik. De ha már egyszer cserére szánom magam, akkor a jelenlegi kártyáim, inkább egy HD7870-re, vagy HD7950-re cserélném. De az biztos hogy visszafogok térni az egy GPU-s, egy VGA-s rendszerhez.
-
Zeratul
addikt
Ez most miben különbözik az előző 2 ventis hűtéstől?
-
andor1111
tag
Kérdésem a következő: A powercolor márka magyarországon miért nincs elterjedve? Annyira gáz? Csak,mert nekem a 3. és néztem a sapphiret is (6870) de a powercolor olcsóbb volt+magasabb órejelek+battlefield 3 ingyen, a 9500-ösöm is megy (havernak adtam el és ő nem játszik a mai napig használja 2002-2003 ben vehettem ha jól emlékszem
De itt a 7850-nél is 1000mhz igaz a ram csak 4900mhz [link]
Ja és nem flém komolyan kiváncsi vagyok.
-
Apollo_21
addikt
Jó hagyjuk már ezt a sztereótípiát
én ebben nem hiszek ahogy a húsvéti nyúlban sem
majd ha a gépembe lesz esetleg feltünik
de addig mendemonda
Addigra kijön a hd9500 rev50 ha ilyen ütemben lökdösik ki a kártykat.
A 8800GTS-em sem fűt annyira csak 70fokannál több a Radeon se legyen mert kidobom.
-
dobost
senior tag
válasz
Apollo_21 #22 üzenetére
Ebben is van igazság... legalább télen nem kell fűteni a lakásban... a sötét oldala viszont, hogy emeltethetném meg az átalánydíjt "villanybótban"
Bár a mostani 8800GT se egy kis étkű darab. Főleg, h ez még nem veszi vissza a teljesítményét 2D-ben, így folyamatosan pörög maxon... -
atti_2010
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16 üzenetére
-
dobost
senior tag
Gondolom a felezett RAM-os verzióval azokat akarják megcélozni, akik a 6870+ körüli kártyára pályáznak teljesítményben, viszont sóherek kiadni 65öt egy GPU-ra (7850es), de már a régi architektúrába nem akarnak fektetni...
Pont mint én...
Már régóta várom nyálamat csorgatva a 7830at hátha 50 körül kapható lesz, de csak nem akar jönni.. -
XharX
aktív tag
Jó a sapphire, jót ad jó áron.
-
Petyyyyy
addikt
Sapphire egy (újabb) jó döntés...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16 üzenetére
Ah, mégis értem!
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #11 üzenetére
én is ilyenen filozom
atti_2010: ezt nem értheted
-
Bjørgersson
félisten
Én ezt nem értem. Az elsőként megjelent 7850-eken is duplaventis hűtő volt, mi értelme volt egy v2-t kiadni belőlük?
Ez a 'tuning' meg nevetséges, nem igaz nem lehetne ezeket is felhúzni 1Ghz-re gyárilag.
-
csucsbicep
nagyúr
Ez a huto kisebb, mint a korabbi 7850-en, mert a heatpipe, ha jol latom mas?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
- = Zk = - #11 üzenetére
Nem csinál jobb kártyákat a zafir mint az MSI, a tuningos kártyák is rendre az MSI-től kerülnek ki és van pár nagyon bevált modell, a Cyclone, Hawk,Twin Frozr mind bevált cuccok, nekem volt mindkét gyártótól több is tudom mit beszélek.
-
helkis
veterán
huhh.. fáradok, hirtelen úgy olvastam, hogy AGP-s 7850-esekkel tripláznak..
de ha már AGP, akinek még ilyen foglalata van, mit tudna bele venni mostanában, ha megdöglene a HD3850-e pl..?
-
aram01
nagyúr
megjött az édes,imádom a zafirt
-
mghltm
addikt
nem tudom mennyire hivatalos az 1gb-os verzio, az amd weboldalan csak a 2gb-osat latni. egy korabbi hirben mar meg lett emlitve a vtx3d jovoltabol. az elozo generacios 6950-nel jol sikerult a vram felezese, nem vetette vissza a teljesitmenyt, persze kerdes az uj felepites mennyire sinyli meg a kevesebb ramot...
-
Apollo_21
addikt
"Csinos" darabok..az árazással és az unalmassá váló hűtéssel párosult érzéseim uralják a leget
-
raziel01
veterán
Tud kávét főzni meg jégkristályt készíteni.
Jól néz ki amúgy. Nekem is Sapphire van bár csak egy HD3870-es.
-
MongolZ
addikt
Nekem olyan 7850/70 kéne, amelyik a referenciához képest 70%-os órajelen fut, viszont csak az 50%-ába kerül.
-
Destructo
senior tag
Jó a kártya,1,5 év és meglesz!
-
Skizz
addikt
A hűtő tényleg fergeteges. Nálam fel sem pörög soha, marad 20%-on állandóan, semmi hangja. Viszont a gyengébbik változatot nem étem. Felezik a ramot, de felhergelik az órajeleket? Ennek meg mi értelme?
-
ViiiiktorOC
senior tag
Persze h ráfabrikálja, hisz jó ez a hűtő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest