- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
és úgytűnik még x1 PCIe kártya se kell, csak fűrész! a különböző sebességű PCIe foglalatok kiosztásából kiderül, hogy a foglalatok tökéletesen ugyanazok, az első 2x18 láb után már csak adat, órajel és hotplug lábak vannak, tehát semmi akadálya nincsen, hogy egy x16 kártya elinduljon egy x1 foglalatban akár - hiszen rengeteg lapon valójában belül csak x4 a hosszú foglalat... szóval próbából leragasztottam a 19-es lábtól a vidkártyám élcsatlakozóját, és ez fogadott az everest-ben ill. az nV control panel-ben bútolás után:
szóval ha minden igaz, már csak le kell majd nyírni a kártya élcsatiját, vagy bereszelni az x1 foglalatot, hogy belecsúszhasson a hosszú él (feltéve hogy elfér, nem ér bele semmibe mögötte az alaplapon)
-
Peter789
senior tag
remek ötlet, majd ha odáig jutunk hogy nem kell 2 monitor és a bűvészkedés a dologhoz akkor lehet én is belevetem magam.... nagy nagy
a vállalkozószellemednek
egy kis javítés tényleg ráférne az írásra, nekem ez a kedvencem:
" a FluidMarktól sem bizsereg egyik testrésed sem? "
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest