Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Szerintem azért más a hódok vára, mert az arányos a természettel. Azért az ember meg már messze túl lépte a saját határait úgymond.
Amúgy érdekes a gondolat menet. De sz.tem akkoris túl gyorsan fejlődött idáig az ember.
Amúgy a fejlettség szó, tényleg érdekes. Nem ártott volna definiállnom, hogy mit is jelent. De az is egy eléggé összetett kérdés szerintem.Amúgy visszatérve a hangyák élete is eléggé hasonló a mienkhez. Úgyértem a társadalmi forma náluk is megtalálható. Méreteikhez képest egyes hangyafajok szintén nagyot alkotnak. Csak hozzánk képest ők piciben csinálják. Tehát ez magyarázhatja, hogyha hangyák ki tudtak alakítani egy olyan közösséget amilyet, akkor az embernek is van/volt rá természetes módon lehetősége. De valamilyért mégis más a kettőn...nehéz ezt megfogalmazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest