Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Szerintem azért más a hódok vára, mert az arányos a természettel. Azért az ember meg már messze túl lépte a saját határait úgymond.
Amúgy érdekes a gondolat menet. De sz.tem akkoris túl gyorsan fejlődött idáig az ember.
Amúgy a fejlettség szó, tényleg érdekes. Nem ártott volna definiállnom, hogy mit is jelent. De az is egy eléggé összetett kérdés szerintem.Amúgy visszatérve a hangyák élete is eléggé hasonló a mienkhez. Úgyértem a társadalmi forma náluk is megtalálható. Méreteikhez képest egyes hangyafajok szintén nagyot alkotnak. Csak hozzánk képest ők piciben csinálják. Tehát ez magyarázhatja, hogyha hangyák ki tudtak alakítani egy olyan közösséget amilyet, akkor az embernek is van/volt rá természetes módon lehetősége. De valamilyért mégis más a kettőn...nehéz ezt megfogalmazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi