Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Feltöltés alatt. Mindenképen utolsó GB Romom. Mert véleményem szerint, ICS nek, kell még egy jó hónap, másfél , hogy tényleg stabil legyen. Hogy a későbbiekben gyártok -e még nektek, az majd kiderűl. Rajtatok ( is ) múlik. Picit megnyugodtam, úgyhogy átrágom SGS 2 - s dolgaimat. 50 % - 50 % marad, nem marad. Ha nem, remélem voltak, akik szívesen használták összeeszkábált melóimat, és volt értelme, hogy melózzak vele. És köszönöm a jó szavakat, néha jól estek skacok ! Komolyan !
-
agabe
addikt
várom már
Ja..képzeld tegnap sikerült a v6.1 -esben először valami furát létrehoznom...a böngészőbe lépve fekete maradt a képernyő...kilépni lehetett, de ahhoz, hogy működjön is a böngésző reboot kellett.
Ilyen még nem volt...nem tudom mivel akadhatott össze. Előtte használtam MHL adaptert, és ott más furcsaságot is tapasztaltam (nem töltötte le addig a játékhoz szükséges sokMbyte-ot amíg az adapter csatlakoztatva volt)... Lehet, hogy az tett be a cuccnak kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest