- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qukac
tag
Szeretném komolyabb szinten űzni, ám sajnos a ráfordítható keretem véges. Tudom a legjobb egy izom brutál gép lenne ami akár 8k-t képes vágni, de sajnos a magyar valósággal kell együtt élnem, keretek közé vagyok szorítva. A mostani laptopomhoz képest már amit korábban linkeltem AMD-s konfig is HATALMAS ugrás lenne ( Core 2 Duo 2GHz, 3 GB RAM, Geforce 310M videókártya). A gép a Youtube csatornámhoz kellene, 1080p-t szeretnék rajta vágni. Azért gondolkodtam asztaliban, mert már nem fontos, hogy mobil legyek mint a tanuló éveimben volt ez. Tudom nem éppen ideális összeg és a konfig nagyon sok kompromisszumot kíván meg ebben az esetben, de erről sajna nem tehetek ennyire nem futja. (Pedig milyen szép is lenne egy Mac Pro vagy egy retina iMac
)
-
Qukac
tag
Nézegettem Youtube-on és az egyik kedvenc Youtuberem ezt építette kb 500$-ból:
http://austinnotduncan.com/builds/photon/Megnéztem iponon és ez kb 190k jó magyar forintba kerül. Tudom ez egy gaming pc, de videóvágásnál is szerintem megállná a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest