Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Nekem 5 éve egy ázsiai forma bugázta meg a Battle.net accomat. Vagy egy hétig vergődtem egy ticketben a Blizzard supporttal, mire sikerült visszakapnom. Sajnos minden új bejegyzésemre más-más supportos reagált, és ezek jellemzően basztak visszaolvasni a teljes ticketet, magyarul minden egyes válasz után lehetett elölről elmagyarázni mindent. Rettentően boldog voltam. De végül jött valami overmind, és rájött, hogy vissza kéne olvasni (na jó nem magától jött rá, akkor már kezdtem elveszíteni a türelmemet, és odaírtam a bejegyzés elejére, hogy OLVASS VISSZA FIAM VAZZEG!!!444).
Vissza is kaptam, a gyerek meg addig farmolt nekem jó pár millió goldot Diablo 3-ban, úgyhogy rollbacket sem kértem, örült a fejem.
-
Gery9112
őstag
Hát nem vagyunk egyformák, én felhasználói szempontból feleslegesnek érzem, te nem. Ennyi erővel mondjuk minden digitálisan vásárolt terméket "bukhatsz" hiszen nem porosodik a fiók mélyén a lemez, amit bármikor elővehetsz és feltelepítheted róla a játékot.

Lekopogom fiókom csak egyszer lopta el egy Vladimir Vladimirovics de az EA support fél perc alatt visszaszerezte és azóta nem az Űrgolyhókból merítem az ötleteket
most már nem 1,2,3,4,5 a jelszó. (hanem 6,7,8,9) -
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én nem vagyok agresszív típus, de olyat bele b*sztam a falba, hogy csak zengett.
Fájt is. De visszakaptam szerencsére. -
Gery9112
őstag
Persze meg lehet szokni de jobban szeretem minden dolgomat egy helyen tudni. Igazából nekem a gondom velük az, hogy sok esetben csak akadályoznak, pl. nekem ilyen a uplay. Az origin is így indult de az annyit fejlődött, hogy support terén szerintem jobb mint a Steam. De nem panaszkodom, maradok a jó kis Steam-Origin-Battle.net (izé Blizzard Battle.net) triónál.

-
.LnB
titán
Steam, Origin, Uplay, Battle.net, Bethesda launcher, GoG Galaxy.. Nekem ennyi van fent. Valóban sok ez már, én úgy oldom meg, hogy egyiket sem engedem automatikusan indulni. Azért annyira nem a világvége ez, együtt lehet velük éni.
(#5) oriic Aki betazott az is lehet megveszi a champs packot.

-
ribizly
veterán
Helyes helyes! Jöjjön csak. Már most is eléggé jó állapotban van.

Talán találhatna hamarabb szervert, de ez gondolom a rajta lévő játékosok számától függ inkább, semmint a lobby rendszer kiforratlanságán.@(#1) .LnB
Ez bennem is felmerült. Gondolom lesz ingame login, vagy lesz úgyis egy reset a stat-okra és akkor ez meg is van oldva, mert "nem fáj" átmenni másik platformra. -
.LnB
titán
Ha van hozzáférésem a Bethesda launcher-be akkor az steamre is átvihető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most már nem 1,2,3,4,5 a jelszó. (hanem 6,7,8,9)