Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Riccio

addikt

válasz fi:zi'k #59 üzenetére

Oké, rakd zsebre vagy hívj fel vele vkit.

Oké, te meg tegyél egy 800mm-es fix fényerejű teleobjektívet a 808-ra, vagy fotózz vele sportot 4kép/mp sebességgel(mondjuk ezredmásodperces záridővel), illetve készíts vele képeket akkor amikor a pár a házasságkötő teremben a romantika csomagot kérte (kill all of the lights.:)) ), állítgasd kedvedre az expozíciót befolyásoló tényezőket, készíts multiexpo-t, vagy fotózz vele csillagokat állványról, hogy csak néhányat említsek azok közül amiket az említett váz tud, ez meg nem.

Fölösleges ezt bármilyen modernkori (elmúlt három évben bejelentett) tükrös géphez hasonlítani mert csúnyán elvérzik használhatóság terén is meg képminőség terén is. Egy kompakttal szemben még reális lehet az összehasonlítás, az említett képek alapján, bár a kezelőszervek hiánya és a zoomtartomány miatt még ez is kérdéses. Ez a cucc technológia annak való aki a mobiljával AKAR fényképezni, és esze ágában sincs bármilyen másik eszközt cipelni egy kompakt gép személyében, nem, hogy egy tizenikszkilós szettáskát meg tripodot. Fényképezőgéppótlékká teszi a mobilt és ha az ára megfelelő mértékű lesz egy normális rendszerrel (tudom-tudom jó a symbian is, de én inkább egy WP8-al párosítva látnám szívesen) akkor sokan fogják venni mert kiváltja a 20-30ezres kompaktjukat és nem kell majd azt is cipelni, ráadásul ez majdnem mindig veled van. Még a vécén is. :DDD Szerintem igenis van sansza a Nokiának ezzel feltámadni mert az elképzelés egyáltalán nem rossz.

Új hozzászólás Aktív témák