Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Oké, rakd zsebre vagy hívj fel vele vkit.
Oké, te meg tegyél egy 800mm-es fix fényerejű teleobjektívet a 808-ra, vagy fotózz vele sportot 4kép/mp sebességgel(mondjuk ezredmásodperces záridővel), illetve készíts vele képeket akkor amikor a pár a házasságkötő teremben a romantika csomagot kérte (kill all of the lights.
), állítgasd kedvedre az expozíciót befolyásoló tényezőket, készíts multiexpo-t, vagy fotózz vele csillagokat állványról, hogy csak néhányat említsek azok közül amiket az említett váz tud, ez meg nem.Fölösleges ezt bármilyen modernkori (elmúlt három évben bejelentett) tükrös géphez hasonlítani mert csúnyán elvérzik használhatóság terén is meg képminőség terén is. Egy kompakttal szemben még reális lehet az összehasonlítás, az említett képek alapján, bár a kezelőszervek hiánya és a zoomtartomány miatt még ez is kérdéses. Ez a
cucctechnológia annak való aki a mobiljával AKAR fényképezni, és esze ágában sincs bármilyen másik eszközt cipelni egy kompakt gép személyében, nem, hogy egy tizenikszkilós szettáskát meg tripodot. Fényképezőgéppótlékká teszi a mobilt és ha az ára megfelelő mértékű lesz egy normális rendszerrel (tudom-tudom jó a symbian is, de én inkább egy WP8-al párosítva látnám szívesen) akkor sokan fogják venni mert kiváltja a 20-30ezres kompaktjukat és nem kell majd azt is cipelni, ráadásul ez majdnem mindig veled van. Még a vécén is.
Szerintem igenis van sansza a Nokiának ezzel feltámadni mert az elképzelés egyáltalán nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- World of Warships
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), állítgasd kedvedre az expozíciót befolyásoló tényezőket, készíts multiexpo-t, vagy fotózz vele csillagokat állványról, hogy csak néhányat említsek azok közül amiket az említett váz tud, ez meg nem.
Szerintem igenis van sansza a Nokiának ezzel feltámadni mert az elképzelés egyáltalán nem rossz.