- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
Krugszvele #6 üzenetére
Na de ha bányászol vele, akkor rögtön nem üresjáraton megy. Nem ástam bele soha magam a témába, hogy jönnek ki a számok erre a példára amit leírtál?
hokuszla: Köszi a tippet, tényleg életszerűbbenm tűnik mint az árgép.
Csinálok megint egy ilyen gyors elemzést egy hónap múlva, akkor már az árukeresőt használva. -
Ptech
addikt
Ezek valami beragadt árukészletek lehetnek. Én azon is meglepődtem, hogy Fury van még boltokban. Bár gondolom az is csak azért, mert nem tudták eladni, nem azért mert annyira pörögne a Fury piac.
Polaris meg tényleg jöhetne, de ha olyan gyenge mint a mostani AMD felhozatal, akkor inkább még dolgozzanak rajta.
hokuszla:
Fura, de az argep.hu videokártya részének "Legnépszeűbb" szerinti sorbarendezésével az első 10 oldalon nincs semmilyen GTX 1050 verzió.Ahogy a írtam is: Rejtély számomra, az nem találtam GTX 1050 (Ti)-t a listában, pedig azt hittem ez lesz a kínálat közepén lévő "népkártya".
-
Ptech
addikt
Észrevételek ide jöhetnek, remélem elgépelés nincs sok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest