Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Srác, itt alapvető problémák vannak. Tököm se tudja mit takar pontosan a next-gen! Nem írta le nekem senki, nem is olvastam sehol.
Mi az, hogy nem megy PSP-re az átírás? Csináljálk meg könyörgöm! 50 a gép, 12 a játékAz irányítás pedig megszokható, ezt én nem rónám fel problémának...
De ez van, nem akarom ennyit kötni az ebem a karóhoz, maradok PC-nél
-
hoffman_
nagyúr
Nekem ez az egyetlen bajom a PSP-vel. A világ legnagyobb bulija lehetne, de nem ilyen szarokkal kéne kiadni. Miért nem tolnak rá FC2-őt, Crysis-t, Oblivion-t, COD4-et és hasonló jó játékokat?? Ezzel csak parasztotvakítanak. Szvsz... Nincs PSP-m, nem játszom velük, tehát ez nem gyakorlati vélemény.
De ha az általam említett kategóriából lennének játékok, akkor vélhetően nekem is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest