- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan formában, hogy minden elemet lehessen cserélgetni bármikor, én sem tudom elképzelni ezt a koncepciót, viszont két dolgot biztosan örömmel fogadnék.
1. cserélhető kamera. Alapban ott van a normál mobilos beépített "bizgentyű" de kiránduláskor, túrák során felrakok egy nagyobb modult, amitől nem lesz olyan formás a készülékem, de szebb képeket csinálhatok, szélesebb látószöggel pl, plusz komolyabb villanó lesz rajta (mert DSLR-t nem akarok vinni magammal).
2. Nagyobb akkumodul. Így ha valamiért tudom, hogy sokat fogom használni a telefont és nem lesz lehetőségem tölteni, akkor kiáll ugyan addig az akkumodul, de 3x annyi kapacitásom van.Mind a kettő koncepció már létezik bizonyos formában, nem kell hozzá nagy talentum, hogy ezt megcsinálják.
A nagy kérdés benne, hogy mi lesz majd ebből. Az Apple is gondolkodik ilyen cserélhető kameramodulon, de a Google-nél van a licensz...
Az idióta projektekhez kapcsolódva:
A Google vezette be a szabad péntek koncepciót (nem tudom a hivatalos nevét), amelynek a lényege az, hogy a dolgozók a munkaidejük 20%-át saját projektjeik kutatására, megvalósítására használhatják fel. Nagyon sok minden ebből indult. A brainstorming során is badarságok merülnek fel sokszor, de abból lesznek a legjobb ötletek...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest