- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobal
tag
Attól függ, hogyan nézzük. Ha neked attól lesz jó egy IDE, hogy rugalmas, és minden nyelvre lehet használni, akkor tényleg az Eclipse a legjobb, hisz abba csak felrakod az összes plugint amivel valaha is akarsz dolgozni, és használod. Bár minél inkább szénné van pluginolva, annál kevésbé stabil. És igen, így lehet C/C++-ban is programozni Eclipse-el (pl. én is gyakran ezzel dolgozok), de a QtCreator sokkal jobban képes kezelni a C++ kódokat, sokkal gördülékenyebb vele a fejlesztés. Ugyanez igaz a PyCharm-ra is.
Szóval, jó az Eclipse, én is szeretem, sok nyelvet ismer, de egyiket sem tökéletesen. Én szívesebben használok külön specializált IDE-t a különböző nyelveken való fejlesztésre, ha már lehet választani. De mondom, kinek mi jön be, preferencia kérdése.
-
tobal
tag
Ha szerinted az Eclipse-hez nincs hasonló a piacon, akkor nem igazán néztél körbe. Java-hoz például az IntelliJ sokkal jobb (a Netbeans-től meg főleg), C/C++-hoz a QTCreator-nál nem láttam még jobbat, Python-hoz pedig szerintem a PyCharm a legjobb. A "jóság" itt főként a rengetegféle refactor művelet ismeretét jelenti, amik legfőképp a legacy kódok fejlesztésénél jönnek jól (márpedig a legtöbb fejlesztés az). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tudomásom szerint az IntelliJ és a PyCharm is Eclipse alapú. Mindezek ellenére személy szerint az Eclipse-et és a Vim-et (sok hasznos plugin-nal felokosítva) használom legtöbbször.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest