- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gianni1
csendes tag
Hali!
Nekem is problémám akadt a progival!
Installálás után, amikor indítani próbálom betölt, elindul, aztán mire bejönne a képernyőre addigra kilép magától és bezárja a programot... Semmi hibaüzenetet nem ad, csak egyszerűen bezárja! Van amikor install utáni első futtatásnál még sikerül elindítani, de ha bezárom és újra indítanám akkor ugyanez a probléma. Valakinek van ötlete, mi lehet a probléma?
Jah és próbálkoztam több verzióval is, mindegyiknél ugyanez van... -
DarkByte
addikt
Már vártam rá hogy valaki belinkel egy hasonlót
Kösz szépen! Egyébként megnéztem az alap skineket és lehet nem fogok mégsem Winamp kópiát használni.
Hazamegyek és menten ki is próbálom. Elég sok jót olvastam most a progiról a weboldalán.Egyébként miért a Gamepod alatt jelent meg ez az írás? Ez inkább Logout-ra való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged