- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gianni1
csendes tag
Hali!
Nekem is problémám akadt a progival!
Installálás után, amikor indítani próbálom betölt, elindul, aztán mire bejönne a képernyőre addigra kilép magától és bezárja a programot... Semmi hibaüzenetet nem ad, csak egyszerűen bezárja! Van amikor install utáni első futtatásnál még sikerül elindítani, de ha bezárom és újra indítanám akkor ugyanez a probléma. Valakinek van ötlete, mi lehet a probléma?
Jah és próbálkoztam több verzióval is, mindegyiknél ugyanez van... -
DarkByte
addikt
Már vártam rá hogy valaki belinkel egy hasonlót
Kösz szépen! Egyébként megnéztem az alap skineket és lehet nem fogok mégsem Winamp kópiát használni.
Hazamegyek és menten ki is próbálom. Elég sok jót olvastam most a progiról a weboldalán.Egyébként miért a Gamepod alatt jelent meg ez az írás? Ez inkább Logout-ra való.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kösz szépen! Egyébként megnéztem az alap skineket és lehet nem fogok mégsem Winamp kópiát használni.
Köszi meglesem a lehetőségeket.