Hirdetés
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
Tetszik a cikk, de azért kiegészíteném valamivel. Egy hónapja pont aktuáls volt nálam ez a téma, egy P35 gigabyte lapról és egy E5200 prociról lellett négymagosítanom. Januárban merült fel bennem előszőr az AMD re váltás gondolata. Vettem is egy giga ga770TA ud3 lapot. Nem bántam meg mert márciusban érkezett bele egy deneb.
Nem is ez a lényeg, hanem, a 965 öt simán kivált egy 955 BE ami olcsobb pár ezressel, és senki nem halt még bele egy szorzó átállításába a BIOSban. A másik eshetőség, egy négymagositharo denebet vásárolni. Gyakorlatilag én 28.000 ft ért hozzájutottam egy új garanciális tuningot kedvelő 965hoz. Alpfeszen 3,6 stabil, majd a feszültségen egyet Emlve 3,8on fut. Tovább nem mertem mert a lapomon csupaszok a mosfetek. De találok rá hűtőt és 4 ghz is menni fog szépem.
Tehát én csak ajánlani tudom az AMD megoldásait, főleg hogy jön AM3 ba 6 Magos proci, amit az 1156 os inteles alaplap nem mondhat el magáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építő/felújító topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Synology NAS
- Milyen széket vegyek?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest