- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Jaja tényleg elég mindenre a 620 is. Tulajdon képpen AZONOS steppingnél felesleges a 620-nál nagyobbat venni 630...stb, mert ugyanaddig megy tuningban (nálam alapfeszen 3.4 gyári hűtővel, de menne tovább is fesz emeléssel), mint a nagyobbak, de "sokkal" olcsóbb. Én Blu-ray-t nézek vele egyfolytában full HD-ban de a magokat szinte alig terheli így is.
-
Roxbury
őstag
Páran írták itt a Sempront, mint mindent kielégítő processzort. Nekem 3000+-os Sempronom volt régebben, de sajnos az összes HD-s videó akadt rajta ami létezik (még a Youtubeon is), még a "kicsi" 720p-s is. Így természetesen egyértelmű, hogy a felhasználói igényeket (manapság már ez alap - HD)nem elégíti már ki az emberek nagy részénél, csak erős kompromisszumokkal, tehát ma már abszolút nem ajánlanám senkinek. Nekem is X4 620 van 3.2 gigán. Ez bőven elég lesz évekig, ha az átlagfelhasználást nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest