- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
Itt a dőlt betűs rész a cikktől független magánvéleményt tükröz szerintem, ki mit venne egy dolog, és általánosságban mi az ami ajánlható. Valószínű hogy egy átlagfelhasználónak x4-et ajánlanék, mert úgy sem fejleszt, minél kitart egy álagos PC vásárlásnál megvett alkatrész annál jobb. A legtöbb család akkor fejleszt csak amikor már muszáj, és nem mind1 hol jön el ez a pont. Viszont a Prohardveresek nem igazán ide tartoznak, mi hamarabb szánjuk rá magunkat fejlesztésre, igényekhez megfelelően. A félreértés tisztázódott már rég, nem azt a csontot akartam tovább rágni, csak gondoltam leírom hogy én hogy látom.
-
fLeSs
nagyúr
Sztem másik cikket olvashattál, mivel nem húztam le az AMD 4magosát és a magaktíválást sem. Megállapítottuk, hogy az X4 620 a legjobb vétel.
A cikk eleji/végi nézőpont pedig azonos, ami nem azonos a dőltbetűs résszel ami a magánvéleményem, ez ki is lett hangsúlyzova. Ha úgy tetszik az nem is a cikk része de sztem idekívánkozott, mert aki 20K-ért vásárol procit, az kb. így gondolkodik. Talán jobb lett volna blogbejegyzést írni.
Ebben a magánvéleményes részben le is írtam azt amiről te beszélsz, hogy erre az átlagos felhasználásra még 20K-s proci sem kell, nekem pl. E5400-am van. Szóval lényegében egyetértünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest