Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
A dőlt betűs részhez:
Elolvastam még1x a cikket és főleg a dőlt betűs részt és bele éltem magam a megközelítésbe. Teljesen jogos, hogy nincs szüksége egy olyan felhasználónak 4magos processzorra aki kis teljesítmény igényű programokat használ. De ettől még nem kell "lehúzni" az AMD által nyújtott magaktiválási lehetőséget, iletve olcsó 4magos processzorokat. Hogy ez most szándékos vagy nem az teljesen mind1 a felhasználókra nézve. Így inkább az egyel magasabb kategóriával kellene összehasonlítani. Sztem egy félreértés az egész dőlt betűs rész megszületésének az oka .
A rossz megközelítés: A cím is teljesen jól jelzi az ellentmondást a dőlt betűs résszel. Nem mind1, hogy úgy kezdek el egy témát tárgyalni, hogy mit kapok 20 ezer HUF-ért, vagy úgy hogy az adott (számomra szükséges) teljesítményt milyen áron kapom meg! A cikk elején az első nézőpontot követjük, majd hirtelen "dőlünk" egyet és a másodikat.
Meg kell, hogy jegyezzem az utóbbi megközelítést sokkal logikusabbnak találom. Általában ha az ember valamit el szeretne érni akkor azt nem úgy teszi, hogy nesze boltos itt van 20k csinálj belőle valamit, főleg ha az illető ért is hozzá! Szóval ez számomra egy fura megközelítés konklúzó. Ezért ellent kell mondanom a cíkk írójának!Ez az úgynevezett "átlagfelhasználói" szint. Az a fontos, hogy a gyakran használt programok gyorsan töltődjenek be, és röccenésmentesen fussanak: böngésző, levelező, IM-kliens, Office-alkalmazások, megosztott videók lejátszása, esetleg valamilyen programnyelv vagy hogy teljesen más vizekre evezzünk, valamelyik tőzsdével kapcsolatos szoftver, és ide sorolhatunk még néhány online játékot is, amelyek tipikusan nem a leghardverigényesebb fajtából kerülnek ki (World of Warcraft, Team Fortress 2, Quake 3/4, Starcraft 1/2, COD: MW stb).
Ha ez a célom nem fizetek ki 20 ezer HUF-ot processzorra, mert teljesen felesleges! Mindkét gyártótól megkapom ezt legalább 5 ezer forintal olcsóbban, de lehet, hogy a feléért is (vagy annyit sem kell fizetnem):
[E3300]
E5300
X2 athlon 215
X2 240
és ugye ha már a cikk címében benne van a magfeloldás akkor a kis sempron is!Nem kötözködni szerettem volna, csak sztem ebben ez egy nagy logikai bukfenc, szeretem az oldalon szereplő cikkeket, nem szoktam kötözködni, de ezt most le kellett írnom! Lehet, hogy nincs igazam, de én ezt így látom!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest