- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #165 üzenetére
Vicc, hogy mennyibe kerül, ezt írtad. - A viccet erre írtam.
Én spec 64k-ért adtam el, 1 évesen és bánom. Tesztek: Nem értem, mit kéne látnom, sajna 1 szót sem értek belőle, a grafikonok meg. Miben, mi alatt stb..Olyan tesztet lehet csinálni amilyet akarsz..és kb egy super Pi-t azonos órajelen kellene. Nem látom a tesztkörnyezetet sem, de azt látom, hogy DDR3 alatt ment. Nálam már itt bukta. Bukta mert ugye Te, aki nem vagy informatikai idióta mint én tudod, hogy q9550 alá p45 kell, s nem x48 pl. DDR3-nál meg egy p45-ös lap szart se profitál belőle kb, oda RE kell, ami ugye meg nem a legoptimálisabb egy quad tuningra. És még bele se kezdtünk a boncolgatásba. Tuning meg. Pár 100 MHz maszatolás, annyiért nem érdemes. Kit érdekel 3, x GHz és mi a kukimat tud alatta Cinebench R10 alatt vagy Super PI alatt?Pl. 32biten a kütyüddel? Mennyi feszen? Miért dög meleg? [link][link]
Ne teszteket nézegess, csinálj magadnak 1-1 tesztet velük, többre mész.c2d lassúsága. Nem értettél, vagy nem jól fogalmaztam. Egy 2,8GHz-en ballagó 7400 tök elég mindenre és nem veszem észre 24/7-ben, hogy nem a quad vant benne a gépbe. Ha viszont dolgozni kell és leterhelem keményen a QUADOMHOZ képest lassú. Ezt akartam mondani.
a szarból várat-ra meg a tuningodra. Nem értettél. Ha egy quadom van és hajtani akarom, 4GHz alatt nem érdekel ha kell a kraft. Ha használni csak, nem is húzom mert alapon mindenre elég. Viszont ha.. Ha valóban konvertálgatok, (kb azt és olyan formából szeded le a netről amit és ahogy akarsz), nem 2-3 játék miatt veszel gépet (ami 4 magot is használ) akkor..akkor ott a kis cerka mert a MHz növelése a lényeg, hisz az alkalmazásaid szarnak rá hány magod van..
S akkor megint ott vagyok, hogy 6-7k-ért veszek egy 2180-at meg egy p35-ös lapot és 24/7-ben 3,6-on, vagy 3xxx és 4GHz felett..[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- i7-13700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest